Keepersaction

Keeperstrainer
  Keepersaction.........De leukste keepersopleiding van Nederland

Op 1 januari 2010 is KEEPERSACTION ontstaan. Vanuit onze passie was het onze droom om jonge beginnende keepers te mogen gaan helpen om een goede keeper te worden. De jarenlange ervaring als keeperstrainer van Jan en de ervaring van Danny in de keeperopleiding van Ajax en later Vitesse hebben ons doen besluiten, mede door aansporing van trainers uit het betaalde voetbal om te gaan starten met een keeperopleiding, speciaal voor alle kinderen die graag keeper willen worden.

De eerste training was onvergetelijk!

Er waren 13 jonge keepers en naast Jan en Danny, 2 trainers (Mick en Desiree) die dol enthousiast aan de slag gingen. Maar wel in de stromende regen... De combinatie van de stromende regen en de geweldige inzet en passie van de keepers en trainers maakte dat het een onvergetelijke gebeurtenis werd. De trainingen waren zo leuk en vernieuwend dat dit in de wijde omgeving al snel van mond tot mond ging. Al snel kwamen er meerdere locaties bij, waar we vol passie aan de slag gingen. Verschillende clubs uit het betaald voetbal kregen ons ook in de gaten en gaven hun keeper toestemming om aanvullende trainingen bij ons te doen.

Een aantal voetbalscholen probeerden tevergeefs ons enthousiast te maken, om naast hun voetbalopleiding, voor hun de keeperopleiding te gaan verzorgen. Wij hebben ervaren dat de meeste voetbaltrainers toch een andere kijk op het keepersvak hebben dan wij als keeperfanaten. Eenmaal hebben wij toch de weerleiding niet kunnen weerstaan en zijn wij, overigens zeer succesvol, een tijdlang gaan werken voor een (groot) aanbieder van voetbalkampen. Het bleek toch dat voor ons de combinatie met voetballers en voetbaltrainers samen trainen en op kamp gaan, niet datgene is waar wij voor staan en leuk vinden. Onze droom was immers om als specialist enkel- en alleen met beginnende keepers te gaan werken en eventueel later ook met de meer gevorderde jeugdkeeper aan de slag te gaan.

Inmiddels heeft Keepersaction vijf eigen keeperscholen op prachtige locaties in Nederland. Organiseren wij keeperskampen in de mei, zomer- en herfstvakantie in binnen- en buitenland en hebben wij een eigen keeper handschoenenlijn uitgebracht.

Veel jonge keepers hebben inmiddels kennis gemaakt met ons en hun keepers talent verder op onze keeperschool ontwikkelt. Wij zijn er best trots op dat sommige van deze keepers nu ook in het betaalde voetbal actief zijn.

Dromen kunnen dus echt in vervulling gaan!

Hartelijk welkom bij Keepersaction!

Jan en Danny Lucke

 
   

Keepersaction

Tel: 06-15201000

info@keepersaction.nl

Erkend leerbedrijf
Wij leiden vakmensen op!
Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB)

KvK  : 09212927
BTW : NL072391406B01
Bank : NL33RABO0155241850

Sitemap

Disclaimer


Officieel dealer van Patrick Teamsport

Lees onze voorwaarden

 

Vind ons op       Google+

 
DISCLAIMER              © 2010 - 2017 - Keepersaction alle rechten voorbehouden