• Banner Keepersschool Keepersaction Nieuw

 Onze keeperstrainers - 

Keepersaction is erg trots te mogen samenwerken met zeer gemotiveerde en ervaren keeperstrainers die garant staan voor kwaliteit, plezier en vertrouwen, al jaren bij ons zijn en de fijne kneepjes van het vak kennen.

Het productief overdragen van kennis en het goed uitleggen van de verschillende technieken is een vak apart! Onze keeperstrainers begrijpen wat jij wilt en waar je voor staat. Je kunt werkelijk alles met ze bespreken en niets is deze keeperstrainers teveel om jouw enthousiasme in het keepen te bevorderen en jou te helpen om een nog betere keeper te worden en zodoende een unieke trainingservaring te laten beleven.

Naast de technisch- en tactische vaardigheden zijn bij de selectie van onze trainers de pedagogische vaardigheden zeer belangrijk en een vereiste! 

Onze trainers trainen keepers bij hun club, staan zelf nog wekelijks in het doel of hebben een prachtige carrière als keeper achter de rug en hebben ooit zelf ook de vele uitdagingen moeten aangaan welke een lerende keeper tegenkomt en zij weten, mede hierdoor precies, hoe zij de keepers op een fantastische manier kunnen begeleiden en helpen. De keepers helpen om te willen winnen en een plekje te willen veroveren in het team, aanpassen aan telkens veranderende omstandigheden, zowel mentaal als ook fysiek, zijn naast talrijke andere, één van de vele uitdagingen waar wij voor staan.

Wat uniek is bij Keepersaction is dat ervaren keepers, die al jaren bij ons trainen, de kans krijgen en langzaam kunnen instromen als stagiaire bij de allerjongste groepen om hen de beginselen van het keepen aan te gaan leren. Deze aspirant keeperstrainers worden stap voor stap opgeleid en begeleid om na een gedegen vakopleiding van 1 jaar als gecertificeerd keeperstrainer bij Keepersaction aan de slag te gaan. Het voordeel is dat zij aan den lijve hebben ondervonden hoe wij te werk gaan en welke hoge kwaliteit wij eisen. Zij staan dicht bij de kinderen, begrijpen en spreken hun taal en keepen zelf wekelijks hun wedstrijden. Het doorgeven van wat zij ooit ook moesten leren doen zij vol overgave, enthousiasme en beleving. Ook dienen onze trainers een V.O.G (verklaring omtrent gedrag) bij ons te overleggen voordat zij toe kunnen treden tot onze trainersstaf. Hierdoor garanderen wij voor uw kind een veilige omgeving en een opleiding op een zeer hoog niveau met super enthousiaste trainers die uw kind de fijnste kneepjes van het keepersvak kunnen aanleren. 

 

 

Aanmelden

Please publish modules in offcanvas position.

Deze website maakt gebruik van cookies om de benodigde functionaliteit van de website te bieden en om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met onze privacybeleid.
Ok