• Banner Keepersschool Keepersaction Nieuw

Selectie en indeling

Uitdaging en plezier gaan hand in hand:

Voor een leuk en uitdagend trainingskamp is het van belang dat elke keeper voldoende uitdaging heeft en zich kan meten met zijn leeftijdgenootjes.

Onze groepen bestaan uit maximaal uit 6 keepers bestaat zodat iedere keeper ook meer dan voldoende individuele aandacht krijgt. Hierdoor is het gegarandeerd dat iedere keeper zich tijdens ons keeperskamp ontwikkeld.

Wij delen de groepen in op:

Leeftijd, leervermogen, lichamelijke vaardigheden, de groeifase waarin de keeper zich bevindt en de ervaring en de belevingswereld van betreffende leeftijdscategorie. De meisjes trainen samen met de jongens maar wanneer de wens bestaat om de meiden bij elkaar in een groep in te delen dan doen wij dat natuurlijk.

Aanpassingen:

Tijdens de eerste training kijken wij scherp naar elke keeper of de keeper zich in de juiste groep bevindt. Ook luisteren wij goed en vragen wij aan de keeper zelf of de groep hem leuk lijkt, want ook wij kunnen ons vergissen.

Wij hopen natuurlijk dat de 1e indeling voor de betreffende keeper ook direct de juiste is, maar blijkt dat dit verbeterd kan worden, dan zullen wij niet aarzelen om de keeper in een betere passende groep in te delen.

 

Aanmelden

Heb je een vraag?

Wij bellen je graag even terug!

Volledige naam(*)
Please let us know your name.

Telefoonnummer(*)
Please let us know your telefoonnummer

Jouw vraag(*)
Please let us know your message.

 

Please publish modules in offcanvas position.

Deze website maakt gebruik van cookies om de benodigde functionaliteit van de website te bieden en om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met onze privacybeleid.
Ok