Keepersschool voor meisjes

 

Onze speciale keepersopleiding, gericht op het vrouwenvoetbal, op onze keepersschool en op de keeperskampen, zorgen ervoor dat je een nog betere keepster wordt, zodat jij misschien net als Sari van Veenendaal dadelijk erg belangrijk voor je team kunt zijn. 

"Vrouwenvoetbal staat voor alle positieve waarden: voor elkaar, voor het spel en voor de toekomst. Waarden waar we zo naar verlangen in het voetbal. Vrouwenvoetbal is bij uitstek 'voetbal om van te houden’." (Bron:K.N.V.B.)

 

Al sinds 2010 zijn meisjes erg welkom op de keepersschool en keeperskampen van Keepersaction. Zo hebben wij onder meer met Renate Verhoeven gewerkt en is zij het eerste meisje van Keepersaction dat ook daadwerkelijk de top van het vrouwenvoetbal heeft bereikt. Nadat Renate bij ons een traject op maat heeft gevolgd is Renate verder gegaan bij FC Utrecht, PSV, Standaard Luik (Belgie) en Achilles 29. Ook zijn er vele andere meisjes vanuit onze keepersopleiding gescout door verschillende profclubs en natuurlijk ook door de K.N.V.B. 

Denise van Luyn, voormalig keepster van  o.a. FC Twente en FC Utrecht is al jaren is één van onze toptrainers en adviseur op gebied van vrouwenvoetbal.  Ook Danny Lucke die veel ervaring in het opleiden van keepsters en een luisterend oor heeft voor alles wat ook met met het vrouwen keepersvak te maken heeft, zal jou kunnen helpen om het beste uit jezelf te gaan halen. Hij was o.a. keeperstrainer bij de vrouwen van FC Utrecht. Wij durven dus te stellen dat wij jou een topopleiding kunnen aanbieden.

"Keepersschool is echt geweldig. Onze dochter begint straks aan haar 7de cursus. Ik denk dat zoiets al genoeg zegt. Iedere keer gaat ze er met een big smile heen".

Natuurlijk volgen wij nauwgezet de ontwikkelingen van het vrouwenvoetbal en mocht jij de ambitie hebben om in de top van het vrouwenvoetbal te gaan spelen?  De K.N.V.B. Keeperscoach van het Nederlands Vrouwenelftal & coördinator keepersontwikkeling meisjes/vrouwenvoetbal, volgt ook de ontwikkelingen op onze keepersschool en biedt ook jou de kans om geselecteerd te worden?