Keeperstraining voor meisjes

Meisjes zijn hartstikke welkom op onze keepersschool!

 

Al sinds 2010 zijn meisjes erg welkom op de keepersschool en keeperskampen van Keepersaction.

Keepersaction heeft geen gescheiden keepersopleiding voor meisjes, omdat wij van mening zijn dat iedere keep(st)er voldoende uitdaging moet hebben en fantastische keeperstrainingen. Dus delen we in op kwaliteit en leervermogen.

Geslacht zegt namelijk lang niet alles over het keepen. Zo geeft geslacht ook niet aan waar een meisje of jongen aanleg voor heeft, wat zij of hij leuk vindt en wie zij of hij is. Het is handig om samen te trainen, want doelvrouwen en doelmannen moeten allemaal dezelfde dingen beheersen (zoals het neerzetten van een verdediging, de bal goed verwerken, uittrappen enz.). 

"Keepersschool is echt geweldig. Onze dochter begint straks aan haar 7de cursus. Ik denk dat zoiets al genoeg zegt. Iedere keer gaat ze er met een big smile heen". 

Danny Lucke die veel ervaring in het opleiden van keepsters en een luisterend oor heeft voor alles wat ook met met het vrouwen keepersvak te maken heeft, zal jou kunnen helpen om het beste uit jezelf te gaan halen. Hij was o.a. keeperstrainer bij de vrouwen van FC Utrecht. Wij durven dus te stellen dat wij jou een topopleiding kunnen aanbieden.

Natuurlijk volgen wij nauwgezet de ontwikkelingen van het vrouwenvoetbal en mocht jij de ambitie hebben om in de top van het vrouwenvoetbal te gaan spelen?  De K.N.V.B. Keeperscoach van het Nederlands Vrouwenelftal & coördinator keepersontwikkeling meisjes/vrouwenvoetbal, volgt ook de ontwikkelingen op onze keepersschool en biedt ook jou de kans om geselecteerd te worden?