• Beginnen Met Keepen Min

Passie is de motor van het succes

Wij werken volgens de 4 stadia van leren (Maslow)

 

PLEZIER en vertrouwen in leren en doen. Het plezier dat de keepers hebben, staat voorop in onze manier van trainen en het benaderen van onze keepers. We zijn van mening dat onze keepers het meeste leren door ze op een positieve manier te prikkelen en te enthousiasmeren. We trainen ze daarom op een duidelijke, humoristisch en complimenteuze manier gericht op het individu. Het plezier in keepen is een vereiste om te kunnen groeien in techniek, durf en teamgeest!

Biologische leeftijd:

Kinderen zijn in de groei en daarmee worstelen zij ook met hun kracht en coördinatie. Ook ontdekken zij steeds nieuwe, spannende- en minder spannende zaken. Dat jonge kinderen veel handelingen volledig instinctief doen is een gegeven. Door het aanleren en bewust maken van wat zij doen en denken, veranderd dit. Er gebeurt veel, sociaal, fysiek en sportief, in het leven van deze kinderen en daar houden wij terdege rekening mee! Er komen veel vaardigheden voorbij waar zij aan moet denken en welke zij ook moet leren herkennen. Wij delen de kinderen al sinds 2010 in op hun biologische (fysieke) leeftijd en niet op kalenderleeftijd.

Coachen:

Wij coachen in positieve zin de uitvoering, leggen het stil om aan te geven dat iets goed gaat i.p.v. stil te leggen en te benadrukken wat fout gaat.

Dit is voor velen in de sport een moeilijk gegeven. Het is immers veel makkelijker om foute dingen te herkennen dan de juiste dingen. Het is onze taak om deze leermethode uit goed te voeren en als vanzelfsprekend te laten ervaren om zodoende een super fijn en veilig klimaat voor alle keepers te creëren

Heb je een vraag?

Wij bellen je graag even terug!

Volledige naam(*)
Please let us know your name.

Telefoonnummer(*)
Please let us know your telefoonnummer

Jouw vraag(*)
Please let us know your message.

 

Please publish modules in offcanvas position.

Deze website maakt gebruik van cookies om de benodigde functionaliteit van de website te bieden en om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met onze privacybeleid.
Ok