Ons streven is om deelname aan onze keepersschool of aan een van onze keeperskampen mogelijk te maken voor kinderen van minder draagkrachtige ouder(s). Wat vragen we van u? Om deelname voor deze kinderen te kunnen realiseren, vragen wij u om een vriend van Keepersaction te worden voor een bedrag van € 50,00 excl. b.t.w. per jaar.

Wat doen wij hiervoor:

Van uw bijdrage worden alle kosten betaald en wij zien af van onze winst. De kinderen krijgen exact hetzelfde als de kinderen waarvan hun ouders de deelname bekostigen. Zo is er op geen enkele wijze een verschil aan te wijzen door de kinderen onderling waardoor ieder kind volop kan genieten van onze keepersschool of van het keeperskamp.  

Natuurlijk wordt ook uw Bedrijfs(naam) vermeld op de vriendenpagina van onze website en op ons sponsordoek welk als achtergrond dient voor alle officiële foto's.

Doneren kan fiscaal aantrekkelijk zijn en voordelen opleveren. Denk daarom eens aan periodiek schenken. Informatie hierover kun je vinden op de site van de belastingdienst

Wij bedanken de vrienden van Keepersaction voor hun bijdrage

Bezoek hun website door op het betreffende plaatje te klikken.

 

Ik word sponsor!

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Ongeldige invoer

Deze website maakt gebruik van cookies om de benodigde functionaliteit van de website te bieden en om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met onze privacybeleid.