Sponsors

Wist u dat er in Nederland meer dan 400.000 kinderen in armoede leven? Deze kinderen gaan niet op vakantie, gaan niet naar verjaardagspartijtjes, kunnen niet naar een voetbalschool en zelfs niet mee met schoolreisjes, laat staan mee op een  Keeperskamp.

Keepersaction heeft het initiatief genomen om een aantal van deze kinderen een waanzinnig leuk keeperskamp te kunnen schenken.

Ons doel is om deelname aan het keeperskamp ook mogelijk te maken voor minder draagkrachtige ouder(s), waardoor het mogelijk dat is deze ouder(s) mede door uw bijdrage hun zoon of dochter ook deel kunnen laten nemen aan ons mega leuk keeperskamp. Wat vragen we van u? Om deelname aan een keeperskamp voor kinderen van minder draagkrachtige ouders mogelijk te maken, vragen wij u om een vriend van Keepersaction te worden voor een bedrag van € 50,00 excl. b.t.w. per jaar.

Wat doen wij hiervoor;

Wij zien af van onze winst en van uw bijdrage worden de kosten verrekend, ook betalen wij de diverse passende plaatselijke activiteiten. De kinderen krijgen exact hetzelfde als de kinderen waarvan hun ouders de deelname bekostigen. Zo is er op geen enkele wijze een verschil aan te wijzen door de kinderen onderling waardoor ieder kind volop kan genieten van onze activiteiten.  

Natuurlijk wordt ook uw Bedrijfs(naam) vermeld op de vriendenpagina van onze website en op ons sponsordoek welk als achtergrond dient voor alle officiële foto's.

Doneren kan fiscaal aantrekkelijk zijn en voordelen opleveren. Denk daarom eens aan periodiek schenken. Informatie hierover kun je vinden op de site van de belastingdienst

Wij bedanken de vrienden van Keepersaction voor hun bijdrage

Bezoek hun website door op het betreffende plaatje te klikken.

 

Ik word sponsor!

Bedrijfsnaam(*)
Invalid Input

Volledige naam(*)
Invalid Input

Adres(*)
Invalid Input

Postcode(*)
Invalid Input

Woonplaats(*)
Invalid Input

Telefoonnummer(*)
Invalid Input

Emailadres(*)
Invalid Input

Duur van sponsorschap kies 1 , 2 of 3 jaar(*)

Invalid Input

Please publish modules in offcanvas position.

Deze website maakt gebruik van cookies om de benodigde functionaliteit van de website te bieden en om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met onze privacybeleid.
Ok