WAT IS KEEPERSACTION?

Wij zijn een professionele keepersopleiding voor jongens en meisjes keepers van 7 t/m 17 jaar

 

Op 1 januari 2010 zijn wij, Jan en Danny Lucke, gestart met de Keepersaction Keepersschool. We horen vaak dat er veel behoefte bestaat in het goed en vooral vriendelijk opleiden van keepers en keepsters. Voor jeugdkeepers wordt er in het algemeen nog steeds weinig, of zelfs helemaal niet de juiste aandacht besteed aan een keeperstraining. Dit gegeven heeft ons destijds doen besluiten om samen, mede na aansporing van bekende trainers uit het betaald voetbal, onze ervaring en kennis te gaan delen en te starten met een laagdrempelige, vriendelijke en erg  leerzame keepersopleiding. De jarenlange ervaring als keeper en/of keeperstrainer in de jeugdopleiding van Ajax, Vitesse en FC Utrecht en in de top van het amateurvoetbal komt ons hierbij goed van pas en mede hierdoor garanderen wij jullie bij Keepersaction een fantastische keepersopleiding. Wij worden hierbij dagelijks ondersteund  door Hetty Lucke, die alle administratieve taken verzorgd en onze PR en verkooplijn leidt.

Woord van dank:

Door de jaren heen hebben wij met veel bekende mensen mogen samenwerken. De prachtige mensen die wij op ons pad zijn tegengekomen, zijn we ontzettend dankbaar voor alles wat we van hen hebben mogen leren en door hen hebben bereikt.

De meest bekende zijn: Frans Hoek, Co Adriaanse, Louis van Gaal, Joop Brand, Ronald Koeman, Hennie de Regt, Mike Snoei, Rudy Wetzel, Abe Knoop, Lazlo Jambo, Frans de Munck, Hennie Ardesch en Eus Marijnissen.


Keeperstrainers en vrijwilligers:

De keeperstrainers en vrijwilligers van Keepersaction zijn minstens zo vakkundig, gedreven en "gek" van het keepersvak als wijzelf. Met elkaar vormen wij dan ook een hecht team dat constant kijkt waar verbeteringen mogelijk zijn in de trainingen. De keeperstrainers van Keepersaction houden de ontwikkelingen in het keepen scherp in de gaten, net als veranderingen in de spelregels, materialen en de omstandigheden.

Een goede keepersopleiding is gebaseerd op techniek en persoonlijke vaardigheden van de keeper om van daaruit heel veel leermomenten te creëren. Veel mensen kunnen keepers wel een uur bezighouden. Maar het productief overdragen van kennis en en het juist uitleggen van de verschillende technieken is een vak apart.

Onze keeperstrainer observeert en analyseerd de keeper tijdens zijn acties en herkent de verschillende stadia van een technische uitvoering, een beweging of in positie komen. De trainer ziet wat goed is en complimenteert specifiek datgene wat uitstekend is. De zaken welke nog verbetert kunnen worden daar gaat de keeperstrainer mee aan de slag en weet vanuit zijn ervaring op welke wijze hij/zij daar aandacht aan moet schenken.

Onze keeperstrainers hebben allemaal een gedegen opleiding gehad en begrijpen wat jij wilt en waar je voor staat. Je kunt werkelijk alles met ze bespreken en niets is onze keeperstrainers teveel om jouw enthousiasme in het keepen te bevorderen en jou te helpen om een nog betere keeper te worden.

Veilige omgeving:

Ook dienen onze trainers een V.O.G (verklaring omtrent gedrag) bij ons te overleggen voordat zij toe kunnen treden tot onze trainersstaf. Hierdoor garanderen wij voor uw kind een veilige omgeving en een team super enthousiaste trainers die uw kind een fantastische keepersopleiding kunnen geven..

 

DANNY LUCKE

Eigenaar keepersschool Keepersaction

Ervaring als keeper:
AFC Ajax - Vitesse Arnhem - FC Den Bosch - R.K.H.V.V. - vv Bennekom - De Treffers

Ervaring als keeperstrainer:
G.V.V.V (2e divisie) - Hercules (Topklasse zondag Senioren) - FC. Utrecht onderbouw - FC. Utrecht (vrouwen 1) - R.K.H.V.V.

JAN LUCKE

Eigenaar keepersschool

Ervaring als keeperstrainer:

FC Lienden (2e divisie)
Hoofd Keeperstrainer Dukes Sports (Privat High Schools in Engeland)
FC Utrecht 
Keeperscoördinator VV Bennekom
DTS '35 
SC Bemmel 
Arnhemse Boys 
Vitesse 1892 Arnhem (Geselecteerde jeugdkeepers)
Zuid Arnhem (Selectie & jeugdkeepers)

Please publish modules in offcanvas position.

Deze website maakt gebruik van cookies om de benodigde functionaliteit van de website te bieden en om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met onze privacybeleid.