• De leukste keepersschool van Nederland | Keepersaction

WAT IS KEEPERSACTION?

 

Keepersaction is een professioneel team van keepers en keeperstrainers dat zich richt op het verbeteren van de kwaliteit van keepers in Nederland. Met gepersonaliseerde training en coaching helpen zij elke keeper, ongeacht het niveau, om hun volledige potentieel te bereiken. Hun trainers zijn allemaal keepers met jarenlange ervaring en bieden verschillende trainingsprogramma's en -methoden aan die zijn afgestemd op de individuele behoeften en vaardigheden van elke keeper. Kortom, Keepersaction is dé plek voor hoogwaardige keeperstraining en coaching.

 

Op 1 januari 2010 zijn wij, Jan en Danny Lucke, gestart met de Keepersaction Keepersschool. We horen vaak dat er veel behoefte bestaat in het professioneel en vooral vriendelijk opleiden van keepers en keepsters. Aan veel jeugdkeepers wordt er in het algemeen helaas nog steeds te weinig, of zelfs helemaal niet de juiste aandacht besteed. Wanneer er dan wel keeperstraining wordt gegeven dan is meestal  de oefenvorm (het bezig zijn) het belangrijkst i.p.v. het als een hulpmiddel in te zetten om de keeper te kunnen laten groeien. Want niet de oefening goed laten verlopen, maar juist de keeper het middelpunt laten zijn en heel veel plezier te laten beleven en een middel geven om beter te kunnen gaan keepen moet ons inziens het doel zijn. Dit gegeven en mede na aansporing van voetbaltrainers van verschillende topclubs, heeft ons destijds doen besluiten om onze ervaring en kennis breed te gaan delen en te starten met een super leuke en vooral leerzame keepersopleiding, welk voor elk kind die graag wil gaan keepen of beter wil gaan leren keepen, een veilige omgeving biedt en laagdrempelig is.

Ervaring:

Door onze  jarenlange ervaring als keeper en/of keeperstrainer in de verschillende opleidingen van het professionele jeugdvoetbal (Ajax, FC Utrecht, Vitesse Arnhem), de top van het amateurvoetbal en bij verschillende buitenlandse clubs waar we een blik in de keuken hebben mogen werpen zoals o.a. bij Red Bull Salzburg en Wacker Innsbruck als ook bij de voetbalopleiding van verschillende Privat High schools in Engeland, garanderen we een keepersopleiding, waar iedere keeper die er hard voor wilt werken, jongen of meisje, zichzelf kan verbeteren.  Wij worden hierbij dagelijks ondersteund  door Hetty Lucke, die alle administratieve taken verzorgd en onze PR en verkooplijn leidt.

Woord van dank:

Door de jaren heen hebben wij met veel bekende mensen mogen samenwerken. De prachtige mensen die wij op ons pad zijn tegengekomen, zijn we ontzettend dankbaar voor alles wat we van hen hebben mogen leren en door hen hebben bereikt.

De meest bekende zijn: Frans Hoek, Co Adriaanse, Louis van Gaal, Jan de Koning,Hennie de Regt, Lazlo Jambor, Joop Brand, Ronald Koeman, Mike Snoei, Rudy Wetzel, Abe Knoop,  Frans de Munck, Hennie Ardesch en Eus Marijnissen.

 

DANNY LUCKE

Eigenaar keepersschool Keepersaction

Ervaring als keeper:
AFC Ajax - Vitesse Arnhem - FC Den Bosch - R.K.H.V.V. - vv Bennekom - De Treffers

Ervaring als keeperstrainer:
G.V.V.V (2e divisie) - Hercules (Topklasse zondag Senioren) - FC. Utrecht onderbouw - FC. Utrecht (vrouwen 1) - R.K.H.V.V.

JAN LUCKE

Eigenaar keepersschool

Ervaring als keeperstrainer:

Keeperstrainer N.E.C.  voetbalacademie

FC Lienden (2e divisie)
FC Utrecht 

 

Hoofd Keeperstrainer Dukes Sports (Privat High Schools in Engeland) 

Keeperscoördinator VV Bennekom
DTS '35 
SC Bemmel 
Arnhemse Boys 
Vitesse 1892 Arnhem (Geselecteerde jeugdkeepers)
Zuid Arnhem (Selectie & jeugdkeepers)