Keeperstrainer
  Keepersaction.........De leukste keepersopleiding van Nederland

.

Op 1 januari 2010 is KEEPERSACTION ontstaan. Vanuit onze passie was het onze droom om jonge beginnende keepers te mogen gaan helpen om een goede herkenbare Nederlandse keeper te worden. De jarenlange ervaring als keeperstrainer van Jan en de ervaring van Danny Lucke in de keeperopleiding van Ajax en later Vitesse hebben ons doen besluiten, mede door aansporing van trainers uit het betaalde voetbal om te gaan starten met een "ouderwetse" keeperopleiding, speciaal voor alle kinderen die graag keeper willen worden. Onze bedrijfskleuren Oranje en donkerblauw/zwart hebben wij dan ook bewust gekozen om deze typisch Nederlandse keepersopleiding vorm te geven en waar je ons mede aan kunt herkennen..

De eerste training was onvergetelijk!

Er waren 13 jonge keepers en naast Jan en Danny, 2 trainers (Mick en Desiree) die dol enthousiast aan de slag gingen. Maar wel in de stromende regen... De combinatie van de stromende regen en de geweldige inzet en passie van de keepers en trainers maakte dat het een onvergetelijke gebeurtenis werd. De trainingen waren zo leuk en vernieuwend dat dit in de wijde omgeving al snel van mond tot mond ging. Al snel kwamen er meerdere locaties bij, waar we vol passie aan de slag gingen. Dat wij onze groepen indelen op de biologische leeftijd was vernieuwend. Verschillende clubs uit het betaald voetbal kregen ons ook in de gaten en gaven hun keeper toestemming om aanvullende trainingen bij ons te doen.

Inmiddels is de Keepersaction keepersopleiding toonaangevend in Nederland en dient(de) als voorbeeld voor veel keeperscholen. Keepersaction heeft vijf eigen keeperscholen op prachtige locaties in Nederland, organiseren keeperskampen in de mei, zomer- en herfstvakantie in binnen- en buitenland en heeft een eigen keeper handschoenenlijn natuurlijk in de eigen kleurcombinatie uitgebracht.

Veel jonge keepers hebben inmiddels kennis gemaakt met ons en hun keeperstalent verder op onze keeperschool ontwikkelt. Keepersaction is er trots op dat sommige van deze keepers nu ook in het betaalde voetbal actief zijn.

Dromen kunnen dus echt in vervulling gaan!

Hartelijk welkom bij Keepersaction!

Jan en Danny Lucke

 
   

Keepersaction

Tel: 06-15201000

info@keepersaction.nl

Erkend leerbedrijf
Wij leiden vakmensen op!
Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB)

KvK  : 09212927
BTW : NL072391406B01
Bank : NL33RABO0155241850

Sitemap

Disclaimer


Officieel dealer van Patrick Teamsport

Lees onze voorwaarden

 

Vind ons op       Google+

 
DISCLAIMER              © 2010 - 2018 - Keepersaction alle rechten voorbehouden