keepersschool Zetten
  Keepersaction.........De leukste keepersschool van Nederland

                               De leukste keepersschool in Midden-Nederland      

    Keepersschool bij K.S.V. Fortissimo in EDE   

Op de leukste keepersschool van Nederland in Ede wordt de keeperstraining gegeven op het hoofdveld van Fortissimo. Deze gezellige vereniging is zeer ambitieus en kent de komende periode tal van activiteiten. Zo is er een samenwerking met een profclub en heeft  de vereniging meer dan voldoende super mooie faciliteiten om uit te kunnen groeien naar een toonaangevende vereniging in de regio Ede. Zodra je de accommodatie betreed voelt iedereen zich enorm welkom. Of je nu speelt voor één van de grote clubs zoals DTS '35, GVVV, DOVO , v.v. Bennekom enz..., onze keeperschool is clubonafhankelijk en iedere keeper kan zich bij ons aanmelden voor extra super leuke en speciaal op jouw gerichte keeperstraining.

De keeperschool is zeer goed bereikbaar vanuit de regio en de provincie Utrecht (ca 30 min.) en ligt in het midden van het land, nabij de A12 - Voor de ouders en andere belangstellende is het gezellige clubhuis op elke trainingsavond geopend zodat je lekker kunt genieten van o.a. een heerlijke kop koffie. Elke vrijdagavond in het voor- en najaar kun je op onze keeperschool in Ede mega veel nieuwe technieken leren waardoor jouw prestaties en hiermee ook je zelfvertrouwen flink zal gaan toenemen. Samen met andere keepers die net zo gedreven zijn als dat jij bent, werk je met veel plezier en met elkaar aan het verder versterken van jouw keepers kwaliteiten.

Onze locatiemanager en hoofd opleiding Danny Lucke, zelf o.a. ooit Landskampioen en Bekerwinnaar met Vitesse in de betaalde jeugd en in de opleiding van Ajax  drie jaar samen in één team gespeeld met o.a. v.d. Vaart en Boulahrouz, Heitinga enz.enz. en ook Bekerwinnaar landelijk amateurvoetbal, zal met zijn toptrainers (ex Vitesse en FC Utrecht) die veel ervaring hebben in het opleiden van talentvolle jeugdkeepers, jou erg graag de fijnste kneepjes van het keepersvak aanleren zodat je gegarandeerd, de juiste technieken worden aangeleerd en mede hierdoor een nog betere keeper zult worden en nog meer plezier in het keepen zult gaan krijgen. Ook is er regelmatig een scout aanwezig om jouw talenten te ontdekken!

 

Denise van Luyn, oud keepster van FC Twente, FC Utrecht en het Nederland elftal al jaren één van onze toptrainers en adviseur op gebied van vrouwenvoetbal is de initiatiefnemer en hoofd afdeling vrouwenvoetbal bij Keepersaction in Ede. We trainen puur individuele gericht in kleine groepjes zodat er gewerkt kan worden aan de op persoon gerichte specifieke vaardigheden.

 

Vele afwisselende en uiterst leerzame oefeningen zullen jou steeds weer uitdagen om al jouw talenten te gaan aanspreken. De vele hulpmiddelen en de jarenlange ervaring in het opleiden van keepers wordt ingezet om jou te begeleiden en te helpen om stap voor stap te groeien in het keepersvak. Met een luisterend oor en begrip voor elke situatie zul jij je veilig en vertrouwd voelen en kunnen genieten van elk moment dat wij met elkaar trainen. Natuurlijk krijg jij telkens na afloop van de zomer- of wintersessie een mooi overzicht van jouw talenten mee naar huis.

 

Passie, plezier, hand in hand met een professioneel oog voor ontwikkeling van talent is vanzelfsprekend bij Keepersaction.

     

 
      
 
DISCLAIMER              © 2010 - 2018 - Keepersaction alle rechten voorbehouden