• Banner Keepersdag 2018

Zondag 30 augutus 2020 wordt fantastisch !

 

Elk jaar organiseert Keepersaction een mega leuke keepersdag. Dit spektakel is speciaal bedoelt als afsluiting van een prachtig seizoen voor alle keepers van onze keepersschool, maar ook voor diegene die kennis met onze keepersopleiding willen maken en onze manier van trainen. 

Deze keepersdag is vanwege het coronavirus verzet naar 30 augustus 2020 en zal  i.v.m. ons 10 jarig bestaan een extra feestelijke dag worden met super mega leuke activiteiten.  Tipje v/d sluier: Iedere deelnemer krijgt sowieso een super gaaf en waardevol cadeau van ons als aandenken aan dit jubileum. Voor onze Keepersaction deelnemers  hebben we nog een extra super gave verrassing namelijk dat de deelname kosten voor jullie door onderstaande sponsors volledig is betaald. Jullie mogen dus gratis meedoen!

Ben je geen lid van Keepersaction en je wilt ook van deze dag genieten, dan ben je van harte welkom. De kosten hiervoor zijn € 20,- inclusief een lunch en een prachtig aandenken.

Meldt je nu alvast aan, we hebben een limiet aan deelnemers, je zult er zeker geen spijt van krijgen!

Wij zijn zoals elk jaar te gast op het erg mooie, knusse, gastvrije en gezellige sportpark van SV Excelsior in Zetten, direct aan de A15 (Nijmegen- Geldermalsen)

Je wordt verwacht omstreeks 9:00 / 9:15 uur en de dag zal eindigen rond 16:00 uur.

Keepersdag 1
Keepersdag 5
Keepersdag


   Deze keepersdag wordt mede mogelijk gemaakt door:

Heijden

BrushMulders

excelsior

   

Novatech 1

 

  Hanhart 1   

Frank v schaik keepersaction 

 

    LeendersFerienhaus   de jong 1  Look tours  noordenburg

Aanmelden keepersdag

Invalid Input

Invalid Input

/ / Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Arany

Fietsrep

pedicure

weijs

cms

vis 1

Please publish modules in offcanvas position.

Deze website maakt gebruik van cookies om de benodigde functionaliteit van de website te bieden en om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met onze privacybeleid.