• Banner Keepersdag 2018

Een keepersdag om van te smullen

 

Zondag 2 juni 2019 wordt weer fantastisch !

Elk jaar organiseert Keepersaction een mega leuke keepersdag. Dit spektakel is speciaal bedoelt als afsluiting van een prachtig seizoen voor alle keepers van onze keepersschool, maar ook voor diegene die kennis met onze keepersopleiding willen maken en onze manier van trainen. Ook zullen er keepers van onze keepersschool, die bij een profclub spelen en een gast keeper uit het profvoetbal aanwezig zijn en uiteraard een leuke demonstratie geven en jullie van tips en advies voorzien.

Ook deze keer zijn er door iedere deelnemer prachtige prijzen te winnen. Laat zien hoe goed je kan keepen bij de verschillende keepersbattle's en probeer te winnen van het ballenkanon en speel een potje voetbaldart op ons levensgrote dartbord en win één of meer toffe prijzen.

Vanzelfsprekend verdedigen de vorige winnaars van de Keepersaction Trophy op deze dag hun wisselbeker! En het Kampioenschap Schaduwkeepen kunnen we natuurlijk niet meer wegdenken! 

Ga jij gedurende de gehele dag volop de strijd aan met de andere keepers en wordt jij dan de winnaar van de CUP met de grote oren? 

Wij zijn zoals elk jaar te gast op het erg mooie, knusse, gastvrije en gezellige sportpark van SV Excelsior in Zetten, direct aan de A15 (Nijmegen- Geldermalsen)

Ook ontvang je natuurlijk aan het eind van deze geweldige keepersdag een super leuke herinnering en is een lunch en drinken tussendoor uiteraard inbegrepen!

Zorg dat jij deze super toffe dag niet gaat missen en schrijf je op tijd in want Vol = Vol!

Prijs:

Voor leden van Keepersaction: € 15,00

Voor niet leden: €20,00

Inclusief lunch en drinken tijdens de trainingen en een leuke presentje als herinnering.

Keepersdag 1
Keepersdag 5
Keepersdag

3packs 300x236  De keepersdag wordt mede mogelijk gemaakt door SLIMPIE

Aanmelden keepersdag

Naam deelnemer(*)
Invalid Input

Geslacht(*)

Invalid Input

Geboortedatum(*)
/ / Invalid Input

Emailadres(*)
Invalid Input

Telefoonnummer(*)
Invalid Input

Lid van Keepersaction(*)
Invalid Input

Lid van voetbalvereniging(*)
Invalid Input

Welk elftal(*)
Invalid Input

Ik ga akkoord met de voorwaarden en het privacy statement(*)

Invalid Input

Ik ga akkoord met het gebruiken van foto's en video's van mijn kind voor bedrijfsdoeleinden(*)

Invalid Input

Please publish modules in offcanvas position.

Deze website maakt gebruik van cookies om de benodigde functionaliteit van de website te bieden en om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met onze privacybeleid.
Ok