• Banner Keepersdag 2018

Een keepersdag om van te smullen

 

Zondag 3 juni 2018 was weer fantastisch !

 

Elk jaar als afsluiting van het seizoen organiseert Keepersaction haar eigen mega leuke keepersdag. Deze dag is er voor alle keepers van onze keepersschool maar ook voor diegene die eens kennis met ons willen maken en met onze mega leuke sfeer. De datum voor de komende keepersdag is op zondag 2 juni 2019

Natuurlijk zijn er ook deze keer weer prachtige prijzen te winnen. Elke keeper maakt daar gegarandeerd kans op. Laat zien hoe goed je kan keepen bij de verschillende keepersbattle's en win één of meer van de prachtige prijzen.

Ook verdedigen de vorige winnaars van de Keepersaction Trophy hun wisselbeker! En natuurlijk staat ook dit jaar weer het Kampioenschap Schaduwkeepen op het programma. Ga jij de strijd aan en ben jij uiteindelijk de winnaar van de CUP met de grote oren? 

Keepersdag 1
Keepersdag 5
Keepersdag
Bekers
Kars
Zomaar  2

Wij zijn zoals elk jaar te gast op het erg mooie, knusse, gastvrije en gezellige sportpark van SV Excelsior in Zetten, direct aan de A15 (Nijmegen- Geldermalsen)

Ook ontvang je natuurlijk aan het eind van deze geweldige keepersdag een super leuke herinnering en is een lunch en drinken tussendoor uiteraard inbegrepen!

Het maakt niet uit bij welke club je lid bent, welk niveau je hebt of in welke plaats je woont. Iedereen die een mega leuke dag wil hebben kan zich hiervoor inschrijven


Aanmelden

Please publish modules in offcanvas position.

Deze website maakt gebruik van cookies om de benodigde functionaliteit van de website te bieden en om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met onze privacybeleid.
Ok