Keeperskamp Ardennen

FAQs - Keeperskamp Ardennen

Hier staan de meest gestelde vragen over deze trainingsstage in de Ardennen. Mocht uw vraag hier niet bij staan, dan kunt u contact met ons opnemen via nevenstaand formulier.

Ja er zijn altijd kinderen die alleen op keeperskamp willen gaan. De ervaring leert dat keepers elkaar aanvoelen en mede daardoor erg snel vriendschap met elkaar sluiten. Wij kijken bij de indeling van de kamer- en trainingsgroepen of er vriendjes/vriendinnetjes zijn met wie zij graag op een kamer willen slapen of samen mee willen trainen. Daarna worden de groepen ingedeeld op basis van leeftijd en niveau.

Ja, de jongens en meisjes slapen in aparte kamers en hebben hun eigen wasgelegenheid

Ongeveer 10 dagen voor vertrek wordt alle benodigde documenten met informatie en dagindeling per e-mail persoonlijk naar je toegestuurd.

Voor deelnemers uit België geldt dat u een eigen zorgverzekering dient te nemen. Helaas is het in Nederland niet zo  geregeld, dat wanneer uw kind bij een voetbalclub laat spelen, de voetbalclub de verzekering voor haar rekening neemt in geval uw kind onverhoopt een blessure  krijgt.

Iedere Nederlander is verplicht om een basis zorgverzekering af te sluiten. Deze eigen verzekering dekt b.v. ziekenhuis, huisarts en apotheekkosten.

Mocht er onverhoopt een blessure ontstaan, dan zorgt Keepersaction ervoor dat de betrokkene ten alle tijden wordt begeleidt naar de juiste zorg.

Dat overkomt iedereen wel eens... tandpasta, petje tegen de zon, badslippers, enz..enz..Geen punt bij Keepersaction. Vertel het ons en wij doen er al het mogelijke voor, dat wat je vergeten bent, dat wij dat dan voor je beschikbaar hebben. Behalve zakgeld natuurlijk ;-)

Er worden per dag tenminste drie maaltijden geserveerd aan de deelnemers. De maaltijden zijn op onze locaties door topkoks dusdanig professioneel samengesteld dat deze verantwoordt, gevarieerd, volgens lokaal recept, gezond, erg lekker en voedzaam zijn. Ook ligt er elke dag vers fruit, wij wijzen onze deelnemers met nadruk op de voordelen van een goede voeding bij het beoefenen van sport. Met een dieet wordt uiteraard rekening gehouden. Voor de dagkampen, zonder overnachting is een lunch inbegrepen.

Wij vertrekken met de Keepersaction spelersbus op zondagmiddag 11 augustus om 16:00 uur vanaf het Gelredôme) in Arnhem.

Zorg dat je op tijd aanwezig bent! Parkeerplaats is ruimschoots aanwezig en je kunt ook even wat drinken bij het naastgelegen MC Donalds.

Wij gaan weer terug naar huis op vrijdag 16 augustus en zijn dan ± 17:00 uur weer terug bij de Rijnhal (Declaton) in Arnhem. 

Keepers uit België regelen hun eigen vervoer. Zij worden zondag tussen 18:00 en 19:00 uur verwacht bij ons verblijf in Mont-des-Pins 100 - 6941 Durbuy (Bomal-sur-Ourthe) 

Vrijdagmiddag kunt u om 14:00 uur weer worden opgehaald bij het voetbalstadion in Barveux.

Bij Keepersaction is iedereen heel erg welkom of je nu wel of niet al op voetbal zit. Er komen ook keepers naar ons keeperskamp om de beginselen van het keepen te leren.

Je gaat met onze trainers aan de slag om alle basistechnieken die een keeper nodig heeft aan te leren of te verbeteren. Denk daarbij ook aan vaardigheden zoals lenigheid, coördinatie en voetenwerk. Ook filmen wij de trainingen, spreken dit met elkaar door en bespreek je met je trainer hoe en wat je het beste kunt doen in wedstrijden. Natuurlijk leer je ook hoe je het beste je verdediging kunt coachen en hoe je de bal weer op de juiste manier in het spel kan brengen enz. enz.

Er komen zowel keepers die in een selectie zitten als ook keepers die graag willen (leren) keepen om een andere reden. Wij verdelen de keepers in verschillende groepen* afhankelijk van leeftijd, niveau en persoonlijke wens. Zo kan elke keeper zich op zijn eigen niveau verbeteren.

*Aanvragen voor samen indelen met hun vriend(in) kunnen worden gehonoreerd, mits het verschil in leeftijd én niveau van keepen gelijkwaardig is.

In de avond is er een gezamelijk programma of is vrij te besteden en 's nachts... gaan we lekker slapen!

Het meenemen van je mobieltje is op eigen risico. Keepersaction beschikt over een mobiel en hiermee mag altijd naar huis gebeld worden. Wij zijn 24/7 te bereiken onder telefoonnummer +31 6 15201000

We trainen op de vrijdagochtend nog eenmaal heel erg hard om daarna moe en voldaan de spullen te gaan inpakken en alles weer klaar te maken voor de terugreis naar Arnhem.

Heb je een vraag?

Wij bellen je graag even terug!

Volledige naam(*)
Please let us know your name.

Telefoonnummer(*)
Please let us know your telefoonnummer

Emailadres(*)
Invalid Input

Jouw vraag(*)
Please let us know your message.

 

Please publish modules in offcanvas position.

Deze website maakt gebruik van cookies om de benodigde functionaliteit van de website te bieden en om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met onze privacybeleid.
Meer informatie Ok