• Ardennen   Banner   1

droom

 

 

Ga ook met ons mee en beleef een super gaaf keeperskamp/ trainingsstage in de Ardennen - België

 

Belgie

Een fantastische week voor jongens en meisjes vanaf 9 jaar die ook graag een hele goede keeper willen worden en met andere fanatieke keepers zich zo goed mogelijk willen voorbereiden op het nieuwe seizoen en hiervoor naar een professioneel internationaal keeperskamp willen maar niet al te ver van huis willen zijn. (Reisafstand 2,5 uur met de auto vanaf Arnhem of binnen 1 uur vanaf Antwerp.) Uiteraard onder begeleiding van, zoals u van ons mag verwachten, een uitstekende en zeer ervaren begeleiding en trainersstaf! 

Ons verblijf:

Wij overnachten midden in de Ardennen in een prachtig natuurreservaat in het vakantiehuis 'Le Mont-Pelé'  op het park Dennenheuvel, in Bomal. Dit prachtige en zeer moderne verblijf is speciaal voor ons is uitgerust met een moderne keuken, een multifunctionele zaal, een overdekte barbecuehoek en natuurlijk heerlijke moderne bedden, zodat je lekker kunt slapen en goed kunt uitrusten, iets wat een profkeeper natuurlijk ook nodig heeft. Er is sanitair op elke kamer en grote aparte doucheruimtes. 

Trainingskamp:

Nadat wij met elkaar met de spelersbus naar Barvaux worden gebracht waar onze trainingslocatie is, (een voetbalstadion, welk omringd is door een Atletiek baan) trainen we 2 uur 'sochtends en 'smiddags met de nieuwste hulpmiddelen en oefenstof op een natuurgrasveld. Dit voetbalstadion heeft een gezellige kantine waar wij tussen de middag ook lekker met elkaar gaan genieten van een heerlijke Lunch. Naast de super gave trainingen op het voetbalveld, waarbij je veel keepersvaardigheden en nieuwe technieken gaat leren en natuurlijk ook flink aan het werk bent gezet, gaan we 'savonds ook alle technieken waar we met elkaar hard aan gewerkt hebben in de filmzaal terug zien. Natuurlijk bespreken wij dit ook met elkaar en gaan we de volgende dag weer aan de slag met de nieuwe tips en technieken welke je van je trainers hebt gekregen. 

Tijdens onze trainingsstage is de animatie natuurlijk ook prima verzorgd. Wij zorgen voor een geweldig afwisselend programma waarin je de meest leuke ervaringen gaat opdoen. Zo zullen wij de woensdag niet in het stadion gaan trainen maar gaan benutten voor een leerzame, spannende en ook sportieve dag in het natuurreservaat met tal van activiteiten. Welke? dat houden wij nog even voor onszelf, spannend toch?

Vlaamse keepers:

Of je nu op gewestelijk niveau keept, of in de goal staat bij een elite-club, de keepersstage is er voor iedere keeper, dus ook voor diegene die nog niet eerder heeft gekeept en subiet een goede doelman/vrouw wilt worden. Bij aankomst in Bomal stap je onmiddellijk in het leven van een echte prof! Je trainingsdag ziet er net zo uit als van een internationale TOPkeeper. Het is een super mooie kans om ook eens met de super toffe keepersschool uit Nederland en onze toptrainers kennis te maken en een keitoffe week te beleven. (Lees HIER meer over onze trainers) Kortom, kom tijdens je vakantie bij ons stage lopen en gij zijt een échte prof ze!
 

De prijs: 

De prijs voor dit mega leuke keeperskamp is € 498,00 en is all inclusief ( busreis, overnachting, eten en drinken, animatie, excursies, training enz.) . Ook krijgt iedere deelnemer van ons een mooi Keepersshirt bedrukt met zijn/haar voornaam, helemaal GRATIS.

De prijs voor onze Vlaamse vrienden is € 449,00 en is ook all inclusief (overnachting, eten en drinken, animatie, excursies, training enz. U gaat direct naar Bomal afreizen en gaat niet met de bus mee vanaf Nederland) en ook een mooi Keepersshirt bedrukt met zijn/haar voornaam is helemaal gratis. Contacteer ons

Wij hebben plaats voor 60 keepers op dit schitterende internationale keeperskamp en de belangstelling is  al groot. Wil jij erbij zijn, boek dan zodra je weet dat je dan ook kunt. want Vol = Vol!

 

Wanneer:

Vanuit Nederland: Vertrek per Keepersaction spelersbus op zondagmiddag 11 augustus om 16:00 uur vanaf het Gelredome in Arnhem. Aankomst vrijdag 16 augustus Gelredome in Arnhem ± 17:00 uur.

Vanuit België:  Met eigen vervoer - Aankomst zondagavond 11 augustus 19:00 uur in Durbuy. Vertrek vrijdagmiddag 16 augustus 14:00 uur in Barveux 

 

 

Aanmelden

Please publish modules in offcanvas position.

Deze website maakt gebruik van cookies om de benodigde functionaliteit van de website te bieden en om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met onze privacybeleid.
Ok