• Ardennen   Banner   1

droom

 

 

Ga ook met ons mee en beleef een super gaaf keeperskamp in de Ardennen - België

 Belgie

Een fantastisch keeperskamp/keepersstage voor Belgische en Nederlandse keepers vanaf 10 jaar die ook graag met andere fanatieke keepers naar een internationaal keeperskamp willen maar niet al te ver van huis willen. (Reisafstand 2,5 uur met de auto vanaf Arnhem of binnen 1 uur vanaf Antwerp.) Uiteraard onder begeleiding van, zoals u van ons mag verwachten, een uitstekende professionele staf!

Het is een unieke mogelijkheid voor Nederlandse en Belgische keepers om samen met elkaar te trainen, van elkaars ervaringen te leren en deze uit te wisselen. Tegelijkertijd is het een prachtige gelegenheid om met een Hollandse school kennis te maken en een super toffe week te beleven.

Of je nu op gewestelijk niveau keept, of in de goal staat bij een elite-club, de keepersstage is er voor iedere keeper. Bij aankomst op deze stagedagen stap je onmiddellijk in het leven van een echte prof! Je trainingsdag ziet er net zo uit als van een internationale TOPkeeper… Kortom, kom tijdens de vakantie bij ons stage lopen en waan je een échte prof!

 

Wanneer:

Vanuit Nederland: Vertrek per Keepersaction spelersbus op zondagmiddag 11 augustus om 16:00 uur vanaf het Gelredome in Arnhem. Aankomst vrijdag 16 augustus Gelredome in Arnhem ± 17:00 uur.

Vanuit België:  Met eigen vervoer - Aankomst zondagavond 11 augustus 19:00 uur in Durbuy. Vertrek vrijdagmiddag 16 augustus 14:00 uur in Barveux 

 

 

Lees meer

 

Aanmelden

Please publish modules in offcanvas position.

Deze website maakt gebruik van cookies om de benodigde functionaliteit van de website te bieden en om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met onze privacybeleid.
Ok