• Banner 2018  1

Keeperskamp in Brixen im Thale -  Oostenrijk

 

 

Wil jij ook meemaken hoe het is om als een profkeeper in het buitenland te trainen?

 

Voor het 5e jaar op rij organiseren wij in de zomer van 2019 van vrijdag 19 juli t/m donderdag 25 juli een 7 daagse super luxe trainingsstage voor keepers vanaf 12 jaar in Brixen im Thale (Tirol). Omdat het een lustrum jaar is willen wij hier een extra feestelijk tintje aan gaan geven.

Wij gaan sowieso een activiteit buiten het trainen organiseren wat super gaaf is. We houden dit nog even geheim tot 1 januari.  Wij zijn er erg trots op dat er een flink aantal keepers al vanaf het 1e jaar met ons meegaan. Op zich zegt dat al meer dan voldoende over hun trainingsbelevenis en onze aftertraining activiteiten en uitstapjes. Maar natuurlijk gaan wij deze keepers die met ons dit lustrum vieren extra in het zonnetje zetten. 

Dit zeldzaam leuk en leerzaam keeperskamp van Keepersaction in Oostenrijk is geschikt voor alle jongens en meisjes keepers vanaf 12 jaar en ouder. Wij verblijven op 800 meter boven zeeniveau in een adembenemend mooie omgeving midden in de Tiroler Alpen. 

Zoals je mogelijk wel weet houden veel Duitse, Engelse maar ook Nederlandse topclubs als voorbereiding op het nieuwe seizoen hun trainingskamp in Oostenrijk, vanwege de geweldige omstandigheden. Ook Keepersaction wil keepers deze unieke mogelijkheid gebruiken om te kunnen profiteren van de vele voordelen van dit land en een week samen met jullie te trainen en leven als een prof, in werkelijk ideale omstandigheden. Na dit keeperskamp in Brixen im Thale begint iedereen gegarandeerd in topvorm aan het nieuwe voetbalseizoen.

 

Busreis

Busreis

Wij reizen in de luxe Keepersaction spelersbus die van alle gemakken is voorzien en waar je tijdens de prachtige reis heerlijk in kunt ontspannen. Uiteraard is er tijdens de prachtige reis meer dan voldoende drinken, eten en gezelligheid in de bus. Vertrek op Vrijdag 19 juli 2019 om 22:00 uur vanuit Arnhem (Gelredome). Terugreis is op donderdag 25 juli 2019 met een verwachte aankomsttijd rond 00:00 uur in Arnhem.
Ferienhaus

Ferienhaus

Wij logeren in het Feriënhaus am Brixenbachl (ZOOVER beoordeling 9,4). Zoals elk jaar wordt jij ook deze keer weer door Ton en Carolien fantastisch verzorgd. Uiteraard staat o.a. ook de Wereldberoemde Wiener schnitzel op het menu.

 

 

Lees meer


 

De trainingsstage in Oostenrijk wordt mede mogelijk gemaakt door:
bovemij
Dé financieel dienstverlener in de mobiliteitsbranche!

 

Aanmelden

Please publish modules in offcanvas position.

Deze website maakt gebruik van cookies om de benodigde functionaliteit van de website te bieden en om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met onze privacybeleid.
Ok