Zomerstage 2022

driedaagse keepersstage 2022

 

bij Excelsior in Zetten

 

Ook in de zomer van 2022 kun je, tijdens de zomervakantie, op onze keepersschool in Zetten je weer voorbereiden op de komende competitie.  We gaan er straks weer lekker tegenaan met wennen aan de bal en je lichaam klaar zetten om straks lekker fit en vol energie een mooie start te kunnen maken om er een topseizoen van te gaan maken!

 Zodra we de datum weten wordt deze hier bekendgemaakt!

We gaan o.a. trainen op balvastheid, voetenwerk, positie spel, bal behandeling, spelhervattingen d.m.v. trappen en werpen, reactievermogen en nog veel meer! De training sluiten we af met een leuk spel.

 

Ook zullen we een Bubble Soccer competitie gaan spelen.  Een leerrijk spel waarbij het aan komt op slim een positie in te nemen en goed samenspel om tot een mooi resultaat te kunnen komen. Plezier staat voorop bij Bubble Soccer. Naast de normale spelregels die gelden op een voetbalveld zijn er dan ook geen bijzondere extra spelregels. Uiteraard wordt er door een scheidsrechter toezicht gehouden op de veiligheid en sportiviteit van alle deelnemers!

Iedereen kan zich opgeven voor deze super leuke en leerzame keeperstraining.  TIP: Het is ook een erg goede gelegenheid om te gaan beginnen met het keepen. (We hebben een beginnersklas, een bedreven klas en een gevorderdenklas)

Helaas hebben we iedere keer maar een beperkt aantal plaatsen vrij, (iedere keeper krijgt veel persoonlijke aandacht), dus wie het eerst komt het eerst zeker is van een plaats!

TIP: Voor ouders die er even een korte break van willen maken, er zijn in de omgeving erg leuke dingen te doen. De steden Arnhem en Nijmegen zijn vlakbij en in de omgeving zijn vele bezienswaardigheden Een mooie gelegenheid dus voor een eventuele korte binnenlandse vakantie (midweek) in dit prachtige gebied met de vele erg mooie plekjes om te bezoeken. (klik aan)