• RFC Bomal

KEEPERSKAMP IN DE ARDENNEN

van zondag 2 t/m vrijdag 7 augustus 2020  (zet alvast in je agenda!)

Ga mee met ons mee en beleef een super tof keeperskamp 

KEEPERSTRAINING OP TOPNIVEAU

   

Vanuit de jarenlange ervaring welke wij hebben opgedaan in de jeugdopleidingen van ondermeer Ajax, Vitesse en FC Utrecht en natuurlijk bij onze eigen keepersschool organiseren wij deze zomerse trainingsstage. Alles is volledig verzorgd van het moment dat je aankomt totdat je weer naar huis gaat! Beleef met ons keeperstraining op topniveau!

Belgie

 

  "Een fantastisch keeperskamp midden in de Ardennen voor jongens en meisjes, die met trainers die zelf ook op betaaldvoetbal niveau werken en/of gespeeld hebben, samen hard willen trainen en veel willen leren en in zichzelf geloven om een nog betere keeper te worden.( Scout PSV)"

Voor alle keepers met een minimum leeftijd vanaf 9 jaar.

Wanneer:

Wij vertrekken met de Keepersaction spelersbus op zondagmiddag 2 augustus om 16:00 uur vanaf de Rijnhal in Arnhem en wij gaan weer terug naar huis op vrijdag 7 augustus en zijn dan ± 17:00 uur weer terug in Arnhem. 

IMG 20180505 WA0004 1525540220318
Dsc02419
Dsc 0191

Keepers uit België regelen hun eigen vervoer. Zij worden zondagavond tussen 17:00 en 19:00 uur verwacht in Mont-des-Pins 100 - 6941 Durbuy (Bomal-sur-Ourthe). Vrijdagmiddag kunnen zij om 14:00 uur weer worden opgehaald bij ons verblijf.

Unieke ervaring:

Hoe leuk is het om met elkaar ervaringen uit te wisselen en de verschillen in stijl te leren kennen en daarvan weer gebruik te maken om het keepen nog leuker te vinden en een nog betere keeper te worden. Dit internationaal keeperskamp is een unieke mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen en mooie vriendschappen te sluiten. Immers, keepers vinden elkaar altijd en spreken dezelfde taal.
Gun jezelf deze unieke kans en we garanderen dat je een fantastisch keeperskamp zult meemaken!

Afstand:

Wij begrijpen dat het best spannend is wanneer je voor de 1e keer zonder je ouders op reis gaat. Hoewel je heel snel in de bus al vrienden zult maken willen we het toch wat gemakkelijker maken. Je ouders zijn natuurlijk elke dag heel erg welkom om je even gedag te zeggen en te kijken hoe je aan het trainen bent. Ook kunnen ze een kijkje komen nemen in ons Keepershuis en zien waar je gaat slapen. De afstand vanaf Utrecht is prima te doen, het is 252 kilometer via de A2 en je rijdt op een rustig tempo er binnen 3 uur naar toe. Ook zouden zij in het naastgelegen hotel kunnen overnachten tegen een redelijke prijs.

klik hiervoor op deze link

De prijs voor dit mega leuke en professionele 6 daagse all-inn keeperskamp is  vanaf € 449,00

Ook voor keepers die liever niet intern willen verblijven. De prijs voor is dan € 225,00 incl. lunch en een gratis keepersshirt

 

MEER INFORMATIE >>>

Dennenheuvel beoordeling

“Nederlands!”

De ligging is enorm goed. Relaxen en veel activiteiten in de omgeving. 
Allen bedankt voor uw onthaal, uw know-how en voor de begeleiding, de kwaliteit van de maaltijden. Heerlijk! 

 

Ons aanbod:

• Overnachting in een vakantiehuis in een prachtig natuurreservaat
• Volpension met verse en met zorg bereide maaltijden
• Minimaal 2x 2u training per dag door ervaren en enthousiaste trainers
• Videoanalyse van de trainingen
• Trainen met een ballenkanon, fitlights en de ProDeflect
• Loopscholing en coördinatietrainingen
• Meten m.b.v. professionele apparatuur van de lichaamssamenstelling om een zo optimaal mogelijk resultaat te kunnen boeken.
• Alternatief programma bij slecht weer
• Vrije deelname aan het avondprogramma
• 24/7 begeleiding door onze enthousiaste begeleiders
• Jouw persoonlijke keepersshirt
• Gratis bij aankomst een mooie bal (maat 1)
• Schriftelijk rapport en advies over je vaardigheden welke je hebt opgedaan tijdens deze trainingsweek

Betalen / Annuleren

Veel gestelde vragen

Hier kun jij je aanmelden

Please publish modules in offcanvas position.

Deze website maakt gebruik van cookies om de benodigde functionaliteit van de website te bieden en om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met onze privacybeleid.
Ok