• Keeperskamp Ardennen Banner

Een super tof keeperskamp

van zondag 2 t/m vrijdag 7 augustus 2020

   

Vanuit de jarenlange ervaring welke wij hebben opgedaan in de jeugdopleidingen van ondermeer Ajax, Vitesse en FC Utrecht en natuurlijk bij onze eigen keeperskampen in Oostenrijk en in Heino organiseren wij nu ook  voor de 2e keer deze zomerse trainingsstage in de Ardennen. Alles is volledig verzorgd van het moment dat je aankomt totdat je weer naar huis gaat! Beleef met ons keeperstraining en animatie op topniveau!

Belgie

 

  "Een fantastisch keeperskamp midden in de Ardennen voor jongens en meisjes, met fantastische trainers die precies weten wat jij leuk vindt.  Samen hard trainen en veel leren om een nog betere keeper of keepster te worden.( Scout PSV)"

 

Voor alle keepers in de leeftijd van 8 t/m 14 jaar.

 

Uitzicht Keeperskamp Ardennen
Groepje Keeperskamp Ardennen
De Koks Keeperskamp Ardennen

Wanneer:

Wij vertrekken met de Keepersaction spelersbus op zondagmiddag 2 augustus om 16:00 uur vanaf het Gelredôme in Arnhem en wij gaan weer terug naar huis op vrijdag 7 augustus en zijn dan ± 17:30 uur weer terug in Arnhem. 

Keepers uit België regelen hun eigen vervoer. Zij worden zondagavond om 19:00 uur verwacht in Mont-des-Pins 100 - 6941 Durbuy (Bomal-sur-Ourthe). Vrijdagmiddag kunnen zij om 14:00 uur weer worden opgehaald.

Unieke ervaring:

Hoe leuk is het dat Belgische en Nederlandse keepers met elkaar ervaringen uitwisselen en de verschillen in het opleiden van jeugdkeepers leren kennen en daarvan weer gebruik kunnen maken om het keepen nog leuker te vinden en een nog betere keeper te worden. Dit internationale 7 daagse keeperskamp is een unieke mogelijkheid om mooie vriendschappen, tijdens de trainingen of tijdens de gezamenlijke activiteiten, te sluiten. Immers, keepers vinden elkaar altijd en spreken dezelfde taal. Gun jezelf deze unieke kans en we garanderen dat je een fantastisch keeperskamp zult meemaken! 

Afstand:

Wij begrijpen dat het best spannend is wanneer je zonder je ouders een week op keeperskamp gaat. Hoewel je heel snel vrienden zult gaan maken willen we het je toch wat gemakkelijker maken. Je ouders zijn elke dag heel erg welkom om je even gedag te zeggen en te kijken hoe je aan het trainen bent. Ook kunnen ze een kijkje komen nemen in ons Keepershuis en zien waar je slaapt. De afstand vanaf Antwerpen is prima te doen. Vanaf Utrecht is het 252 kilometer via de A2 en je rijdt er in een rustig tempo binnen 3 uur naar toe. Je ouders kunnen eventueel ook in het naastgelegen hotel, tegen een redelijke prijs overnachten .

klik hiervoor op deze link

 

MEER INFORMATIE >>>

Dennenheuvel beoordeling

De prijs voor dit mega leuke keeperskamp is € 498,00 of € 449,00 - All-inn.

Vanuit Nederland reizen we met onze eigen luxe spelersbus en onze Belgische deelnemers  komen met eigen vervoer.

Ons aanbod:

 • Overnachting in een super luxe vakantiehuis in een prachtig natuurreservaat
• Volpension met verse en met zorg bereide maaltijden
• Minimaal 2x 2u training per dag door ervaren en enthousiaste trainers
• Trainen met een ballenkanon, reactielights en de ProDeflect
• Loopscholing en coördinatietrainingen
• Alternatief programma bij slecht weer
• Geweldig animatieprogramma 
• Gratis paar professionele keepershandschoenen t.w.v € 39,95
• 24/7 begeleiding door onze enthousiaste begeleiders

 

 

Reacties:

 Joris heeft weer een geweldig keeperskamp gehad! Dank allemaal!

Wat heeft Arthur veel geleerd, we zijn er volgend jaar zeker weer bij!

 

 

Hier kun jij je aanmelden

Betalen / Annuleren

Veel gestelde vragen

Please publish modules in offcanvas position.

Deze website maakt gebruik van cookies om de benodigde functionaliteit van de website te bieden en om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met onze privacybeleid.