Kom je deze zomer ook lekker trainen om klaar te zijn wanneer het nieuwe seizoen van start gaat?

Nu we in deze Corona periode onzekerheid hebben of we wel of niet op vakantie kunnen wil je toch dat je als keeper je een beetje kunt vermaken en heb je nu misschien de mogelijkheid om samen met ons heerlijk te gaan trainen om jezelf een nog betere start te geven voor het nieuwe voetbalseizoen. Ook is het mogelijk nu een mooi moment om te gaan leren om te keepen!

Wanneer en waar is de Keeperstraining?

We organiseren deze zomer in juli en augustus 5 weken lang drie dagdelen per week, een zomer-keeperstrainingsstage/kamp voor alle jongens en meiden van 6 t/m 14 jaar. Deze trainingsstage wordt gehouden bij onze partnerclub Excelsior Zetten. Het super gezellige sportpark ligt in het grensgebied van de Betuwe en de Overbetuwe direct aan de A15 en is uitstekend bereikbaar.

lekker Zweven
plezier
ook voor meiden

Afwisselende keeperstraining:

Gedurende deze weken kun je op dinsdagmiddag, woensdagochtend en donderdagmiddag heerlijk met elkaar trainen en heel veel plezier beleven. Wij hebben voor deze weken een speciaal afwisselend programma gemaakt met de leukste oefenstof zodat je heel veel kunt leren. Elke week hebben we weer andere oefenstof zodat je ook voor meerdere weken kunt inschrijven. Met elkaar gaan we aan de slag om jouw talent verder te ontwikkelen en je niveau een stuk te verhogen. Door de vele balcontacten en in korte tijd heel veel leuke oefeningen te doen zul je zeker flinke stappen vooruit kunnen zetten.

Leuke spelletjes:

Natuurlijk staat lekker keepen op de voorgrond maar we gaan ook fun spelletjes doen. Wat dacht je van een partijtje Bubble Soccer of Soccer Darts maar ook een echte keepersbattle staat op het programma. We zorgen er ook voor dat je tijdens de rustpauze voldoende te drinken krijgt en af en toe ook een lekkere versnapering. En na afloop krijg je van ons ook nog een mooi aandenken aan deze super leuke trainingsweek.

onder banner zomerkamp

DOWNLOAD FLYER