• Banner Oostenrijk

 

Ook dit jaar organiseren wij alweer voor het 6e jaar op rij, een 7 daagse super luxe trainingsstage naar Brixen im Thale in het prachtige Oostenrijk. Dit exclusieve trainingskamp van Keepersaction is geschikt voor alle keepers vanaf 11 jaar en ouder. Wij verblijven op 800 meter boven zeeniveau in een adembenemend mooie omgeving midden in de Tiroler Alpen.

 

Wij hebben er deze keer voor gekozen om niet 's nachts te gaan reizen maar overdags waardoor we een volle dag langer in Oostenrijk zullen verblijven. 

Coronavirus:

Wij begrijpen dat je misschien liever eerst afwacht of er op dat moment weer vrijelijk getraind en gereisd mag worden. Maar wanneer je eigenlijk zeker bent, dat wanneer er geen maatregelen meer zijn, jij erg graag mee wilt, het volgende: Om zeker te zijn van een plaatsje is het raadzaam om nu toch alvast in te schrijven zonder financiële risico's.

Diegenen die liever tot het laatste moment willen wachten om in te schrijven lopen een geheid risico dat er dan helaas geen plaats meer is. Betalen hoeft pas op 1 juli, wanneer het bekend is dat het definitief doorgaat.

Voor diegene die reeds betaald hebben: Mochten wij (Keepersaction) onverhoopt zelf moeten annuleren dan restitueren wij uiteraard het reeds betaalde bedrag. Voor alle duidelijkheid: Annuleert uzelf, dan berekenen wij de reserveringskosten.

Vertrek:

Vertrek op Zondagochtend 19 juli om 08:00 uur met onze eigen super de luxe spelersbus vanuit Arnhem (Gelredome). Terugreis is op zaterdag 25 juli met een verwachte aankomsttijd rond 23:30 uur in Arnhem. 

Artikel Oostenrijk Zwembad 2
Keeperstraining Oostenrijk
Stadion Bayern Munchen

Nederlands elftal:

Zoals je mogelijk wel weet wilde zelfs het Nederlands elftal deze zomer naar Oostenrijk gaan als voorbereiding voor het Europees kampioenschap, vanwege de geweldige omstandigheden. Ook Keepersaction wil  keepers (maximaal 32) deze unieke mogelijkheid aanbieden om te profiteren van de vele voordelen die een week trainen en leven als een prof, in werkelijk ideale omstandigheden, oplevert.

Super mooie trainingslocatie:

kirchberg

We gaan trainen op het schitterende voetbalcomplex van SC Kirchberg. Een super luxe accommodatie met een UEFA en FIFA gecertificeerd kunstgrasveld ("FIFA Recommended 2-Star Standard" wat behoort tot de nieuwste generatie kunstgras) welke o.a. is uitgerust met een sproei installatie. Het kunstgras wordt bewaterd tijdens de trainingen waardoor de bal sneller rolt en je gegarandeerd geen last hebt van schaafwonden. We worden elke dag gebracht en weer opgehaald door onze Keepersaction spelersbus en gaan tussen de ochtend en middagtraining met de spelersbus terug naar ons verblijf om daar met elkaar te genieten van een heerlijke lunch. 

Werking & effect van hoogtetraining:

Verbetering van conditie, prestatie en uithoudingsvermogen - sneller herstel na training - verbetering van de vetverbranding - Vermindering spiervermoeidheid - verbeterde stofwisseling enz..enz 

Droomreis:

Wil jij deze droomreis ook meemaken en leven en trainen als een profkeeper? Het is beslist geen standaard Nederlands keeperskamp, maar een "heel speciale" week voor de keeper die elke dag het beste uit zichzelf wil halen. Wij trainen met behulp van de aller-nieuwste apparatuur op reactiesnelheid, startsnelheid, souplesse en techniek. Samen met onze keeperstrainers gaan we dan oefenen op het duiken, zweven, uittrappen en alle andere keepersvaardigheden, zodat je in topvorm en met heel veel zelfvertrouwen aan het nieuwe voetbalseizoen kan beginnen. Wij weten zeker dat je een onvergetelijke week zult beleven.

Wij logeren in het super gezellige familie hotel Feriënhaus am Brixenbachl in Brixen im Thale. Zoals elk jaar wordt jij ook deze keer weer in de watten gelegd door Tonny en Carolien de Man.
Ferienhaus Brixen
zoover beoordelingzoover

De prijs voor dit 7 daagse luxe keeperskamp in Oostenrijk is € 649,00 - all-in 

Alles is geheel verzorgd vanaf het moment dat je bij vertrek in Arnhem in de Keepersaction spelersbus stapt tot het moment dat je na de terugreis weer in Arnhem uitstapt!

Spelersbus Look tours

Hier kun jij je aanmelden

Betalen / Annuleren

Wat anderen zeggen

Veel gestelde vragen

Betalen:
U betaald ons bij aanmelding nog niets! U betaald ons het volledige bedrag wanneer het duidelijk is dat er door de Nederlandse en Oostenrijkse regering geen maatregelen meer getroffen zijn i.v.m. het coronavirus en wij u berichtten dat het definitief doorgaat. (Kies bij betaling voor bankoverschrijving!) Voor diegene die reeds betaald hebben: Mochten wij (Keepersaction) onverhoopt zelf moeten annuleren dan restitueren wij uiteraard het reeds betaalde bedrag. Voor alle duidelijkheid: Annuleert u zelf! Dan berekenen wij de reserveringskosten van € 162,00

Please publish modules in offcanvas position.

Deze website maakt gebruik van cookies om de benodigde functionaliteit van de website te bieden en om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met onze privacybeleid.