• Oostenrijk Groep 2

droom

en als een profkeeper keihard trainen?

. . . . . . 

 

Voor het 5e jaar op rij organiseren wij een 7 daagse super luxe trainingsstage naar Brixen im Thale in het prachtige Oostenrijk. Omdat het een lustrum jaar is gaan wij er een extra feestelijk tintje aan geven. Dit zeldzaam leuk en leerzaam keeperskamp van Keepersaction in het prachtige Oostenrijk is geschikt voor alle jongens en meisjes keepers vanaf 12 jaar en ouder. Wij verblijven op 800 meter boven zeeniveau in een adembenemend mooie omgeving midden in de Tiroler Alpen.

Vertrek:

Vertrek op Vrijdag 19 juli 2019 om 22:00 uur vanuit Arnhem (Gelredome).

Terugreis is op donderdag 25 juli 2019 met een verwachte aankomsttijd rond 00:00 uur in Arnhem. 

Droomreis:

Wil jij deze droomreis ook meemaken en leven en trainen als een profkeeper? Het is beslist geen standaard Nederlands keeperskamp, maar een "heel speciale" week voor de keeper die elke dag het beste uit zichzelf wil halen. Wij trainen met behulp van de aller-nieuwste apparatuur op reactiesnelheid, startsnelheid, souplesse en techniek. Uiteraard gaan we ook een aantal testen afnemen zodat we precies weten hoe je ervoor staat. Samen met onze beste keeperstrainers gaan we dan oefenen op het duiken, zweven, uittrappen en alle andere keepersvaardigheden, zodat je in topvorm en met heel veel zelfvertrouwen aan het nieuwe voetbalseizoen kan beginnen. 

Unieke mogelijkheid:

Zoals je mogelijk wel weet houden erg veel topclub zoals Ajax en Feijenoord hun trainingskamp in Oostenrijk in voorbereiding op het nieuwe seizoen vanwege de geweldige omstandigheden. Ook Keepersaction wil alle keepers deze unieke mogelijkheid aanbieden om te profiteren van de vele voordelen welke keepers hebben van een week trainen en leven als een prof in werkelijk ideale omstandigheden. We trainen op een schitterende locatie waar o.a. ook Borussia Dortmund en F.C. Huddersfield haar trainingskamp houden.

 

LEES MEER >

Busreis

Busreis

Wij reizen in de luxe Keepersaction spelersbus die van alle gemakken is voorzien en waar je tijdens de prachtige reis heerlijk in kunt ontspannen. Uiteraard is er tijdens de prachtige reis meer dan voldoende te drinken, eten en gezelligheid in de bus.
Feriënhaus

Feriënhaus

Wij logeren in het Feriënhaus am Brixenbachl (ZOOVER beoordeling 9,2). Zoals elk jaar wordt jij ook deze keer weer door Tonny en Carolien de Man, fantastisch verzorgd. Uiteraard staat o.a. ook de Wereldberoemde Wiener schnitzel op het menu.

Een klein gedeelte van een middagsessie in Oostenrijk

Please publish modules in offcanvas position.

Deze website maakt gebruik van cookies om de benodigde functionaliteit van de website te bieden en om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met onze privacybeleid.
Ok