• 6
  • Heino 1

Gezamenlijk Top -Keepers & Voetbalkamp in Heino

Leeftijd vanaf 8 jaar!

Komende zomer van zondagavond 28 juli t/m vrijdagmiddag 2 augustus (Week 31), organiseren wij op loopafstand van ons verblijf op het Summercamp Heino, bij voetbalvereniging Heino (Overijssel) een bijzondere trainingsstage, met een speciaal programma voor keepers en voetballers vanaf 8 jaar. We trainen in twee sessies van 2 uur per dag, waarbij in de ochtendsessie veel aandacht aan de specifieke voetbaltechniek zal worden besteed, middels individuele keeperstraining en voor voetballers, persoonsgerichte techniek training en er vervolgens in de middag gezamenlijk allerlei wedstrijdvormen worden geoefend. De deelnemers worden in beide sessies zeer intensief geschoold. Een concept dat werkelijk uitermate geschikt is om nog meer uit jouw kwaliteiten te gaan halen en je te laten selecteren voor een bvo opleiding.

Vriendje:

Vaak zijn er speciale Voetbal- en Keeperskampen waarbij je voetbalvriendje of je voetballende of keepende broertje of zusje helaas niet aan kunnen deelnemen. Maar op dit trainingskamp zijn jullie dus allemaal heel hartelijk welkom en kun je samen aan alles meedoen en een super gafe week gaan beleven. Wij kunnen in totaal aan 40 voetballers en 20 keepers deze geweldige en unieke trainingservaring aanbieden. Natuurlijk is het verblijf op de schitterende accomodatie van het Summercamp Heino er volledig op ingericht dat iedereen bij elkaar is en dat we samen allerei geweldige dingen kunnen beleven.

Training:

De vele afwisselende, super leuke en uiterst leerzame, maar best pittige oefeningen en de vele goede aanwijzingen van onze proftrainers zullen jouw telkens weer uitdagen om al jouw talent en leervermogen te gaan aanspreken. De super moderne hulpmiddelen en de  jarenlange ervaring in het opleiden van talentvolle spelers zorgen ervoor dat jij gegarandeerd een nog betere speler gaat worden. Na het gezamenlijke en heerlijke diner zullen er met gebruik van gefilmde trainingen, meerdere momenten zijn waarin jij persoonlijk zult worden uitgenodigd om met elkaar door te nemen welke vele mogelijkheden er zijn om nog meer uit jouw talenten te halen. Kortom, een top trainingsstage wat er voor gaat zorgen dat jij super fit, technisch- en tactisch geschoold en met een zak vol zelfvertrouwen het nieuwe seizoen in kunt gaan.

Selectie:

Om aan het totaalprogramma te kunnen deelnemen, dien je als keeper en voetballer een natuurlijke aanleg te hebben waarbij het ontwikkelen van vaardigheden welke vereist zijn op minimaal hoofdklasse/divisie niveau mogelijk is. Je bent natuurlijk ook hartstikke gedreven/gemotiveerd om deze week hard te willen werken met als doel een betere, meer complete voetballer / keeper te worden. Heb jij de motivatie om hard aan jezelf te werken en je op alle vlakken te gaan verbeteren? Heb jij de natuurlijke aanleg om aan dit bijzonder etrainingskamp deel te nemen? Dan ben je van harte welkom!

Animatie:

Wij starten op de zondagavond in de sporthal om met elkaar een gezellig partijtje zaalvoetbal te gaan spelen. Natuurlijk is hier ook een (prof) scheidsrechter bij aanwezig! Op de overige avonden/middagen kun je met elkaar gaan zwemmen in het (overdekt) zwembad, naar de bioscoop, het theater of naar de discotheek, met elkaar een potje lasergamen, een vlot bouwen of je speelt een potje minigolf. Natuurlijk kun je ook op het grote speelveld vlak voor ons huis, nog allerlei leuke dingen met elkaar beleven. Dus wat vindt je van deze super gave avonden wanneer je niet aan het trainen bent? Je zult je niet vervelen, wij weten zelfs zeker dat je tijd te kort komt om aan alles mee te kunnen doen. Wil je liever niet aan het gezamenlijk programma meedoen, dan is dat geen probleem. Er zijn meer dan genoeg andere mogelijkheden. Aan jou de keus!

Zaalvoetbal  1
3
2
Lasergame Bij Keepersaction
Vlotten Bouwen Bij Keepersaction

Prijs:

De prijs om aan dit bijzondere interne trainingskamp voor voetballers en keepers te kunnen deelnemen is € 398,00 p.p. (incl. volpension) 

Voor de voetballers is er een gratis voetbaltenue en voor de keepers een gratis keepersshirt. Wil je jouw naam hierop laten bedrukken dan zorgen wij daar natuurlijk ook voor.


 Partners:

 

 

 

Aanmelden

Please publish modules in offcanvas position.

Deze website maakt gebruik van cookies om de benodigde functionaliteit van de website te bieden en om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met onze privacybeleid.
Ok