• Heino

Gezamenlijk Top -Keepers & Voetbalkamp in Heino

Leeftijd voor keepers vanaf 8 jaar!

Komende zomer van zondagavond 28 juli  t/m vrijdagmiddag 2 augustus (Week 31), organiseren wij op loopafstand van ons verblijf op het Summercamp Heino, bij voetbalvereniging Heino (Overijssel) een bijzonder keepers & voetballers trainingskamp met een apart programma voor keepers en voetballers van 11 t/m 14 jaar. We trainen in twee sessies van 2 uur per dag, waarbij in de ochtendsessie veel aandacht aan de techniek zal worden besteed en in de middag allerlei wedstrijdvormen worden geoefend. De keepers t/m 10 jaar worden beide sessies intensief geschoold in de keepers (basis)vaardigheden. Een concept dat werkelijk uitermate geschikt is om nog meer uit jouw kwaliteiten te gaan halen.

Training:

De vele afwisselende, super leuke en uiterst leerzame, maar best pittige oefeningen en de vele goede aanwijzingen van onze trainers zullen jouw telkens weer uitdagen om al jouw talent en leervermogen te gaan aanspreken. De super moderne hulpmiddelen en de  jarenlange ervaring in het opleiden van talentvolle spelers zorgen ervoor dat jij gegarandeerd een nog betere doelman/ doelvrouw gaat worden. Na het gezamenlijke en heerlijke diner zullen er met gebruik van gefilmde trainingen, meerdere momenten zijn waarin jij persoonlijk zult worden uitgenodigd om met elkaar door te nemen welke vele mogelijkheden er zijn om nog meer uit jouw talenten te halen. Kortom, een top trainingsstage wat er voor gaat zorgen dat jij super fit, technisch- en tactisch geschoold en met een zak vol zelfvertrouwen het nieuwe seizoen in kunt gaan.

Selectie:

Om aan het totaalprogramma voor spelers van 11 t/m 14  jaar te kunnen deelnemen en geselecteerd te worden, dienen de jongens en meisjes een natuurlijke aanleg te hebben waarbij het ontwikkelen van vaardigheden welke vereist zijn op minimaal hoofdklasse/divisie niveau mogelijk is. Je bent natuurlijk ook hartstikke gedreven/gemotiveerd om deze week hard te willen werken met als doel een betere, meer complete voetballer / keeper te worden.

Animatie:

Wij starten op de zondagavond in de sporthal om met elkaar een gezellig partijtje zaalvoetbal te gaan spelen. Natuurlijk is hier ook een scheidsrechter bij aanwezig! Op de overige avonden/middagen kun je met elkaar gaan zwemmen in het (overdekt) zwembad, naar de bioscoop, het theater of naar de discotheek, met elkaar een potje lasergamen, een vlot bouwen of je speelt een potje minigolf. Natuurlijk kun je ook op het grote speelveld vlak voor ons huis, nog allerlei leuke dingen met elkaar beleven. Dus wat dacht je van een super gave avond/middaginvulling wanneer je niet aan het trainen bent? Je zult je niet vervelen, wij weten zelfs zeker dat je tijd te kort komt om aan alles mee te kunnen doen. Wil je liever niet aan het gezamenlijk programma meedoen, dan is dat geen probleem. Er zijn meer dan genoeg andere mogelijkheden. Aan jou de keus!

Zaalvoetbal  1
3
2
Lasergame Bij Keepersaction
Vlotten Bouwen Bij Keepersaction

Meer info:

In Januari zal alles bekend zijn en kun je nog meer informatie vinden op deze website. Wat we nu al kunnen vertellen is dat jij een fantastische voetbal/keepersweek gaat beleven en dat wij samen met elkaar giga veel plezier zullen hebben op het super gave Summercamp in Heino.

Prijs:

De prijs om aan dit bijzondere interne trainingskamp te kunnen deelnemen is € 398,00 p.p. Dit is inclusief volpension!


 Partners:

 

 

 

Aanmelden

Please publish modules in offcanvas position.

Deze website maakt gebruik van cookies om de benodigde functionaliteit van de website te bieden en om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met onze privacybeleid.
Ok