• Voetbalkamp Heino  2019 Min

VOETBALKAMP

6 dagen

Een geweldig voetbalkamp om nog beter samen te leren voetballen en te keepen

Vanaf zondagavond 28 juli t/m vrijdagmiddag 2 augustus (Week 31), organiseren wij op loopafstand van ons verblijf bij voetbalvereniging Heino, een bijzondere 6 daagse trainingsstage, met een uniek samengesteld trainingsschema.  Een top voetbalkamp voor ieder kind die nog beter wil leren samenspelen en keepen! 

We trainen 2x 2 uur per dag, waarbij in de ochtendtraining veel aandacht aan de specifieke techniek zal worden besteed middels individuele keeperstraining, verzorgd door de trainers van onze keepersschool en voor voetballers vanaf 11 jaar, persoonsgerichte techniek training van onze professionele en uiteraard gediplomeerde voetbaltrainers. Vervolgens zullen er in de middagtraining gezamenlijk allerlei tactische wedstrijdvormen worden geoefend. De deelnemers worden in beide sessies zeer intensief geschoold. Een concept dat werkelijk uitermate geschikt is om nog meer uit jouw talent te halen!

Dagelijkse trainingen:

Uiteraard kom je op voetbalkamp om te voetballen en te keepen. Daarom starten we, na het ontbijt, met onze ochtendtraining. Die duurt tot aan de lunch. Hierna kan je even lekker chillen. Rond 14u starten we met de tweede training van de dag, welke zo’n 2u duurt. Hierna is er weer tijd om wat te chillen, jezelf op te frissen, een rondje tafeltennis te spelen,... Na het gezamenlijke en heerlijke diner in het restaurant, zullen er met gebruik van gefilmde trainingen, samen met jou worden bekeken welke mogelijkheden er zijn om nog meer uit jouw talenten te halen. Kortom, een zeer professionele trainingsstage wat er voor gaat zorgen dat jij super fit, technisch- en tactisch geschoold en met een zak vol zelfvertrouwen het nieuwe seizoen in kunt gaan.

Vlotten Bouwen Bij Keepersaction
Zaalvoetbal  1
2
5

Animatie:
Zondagavond gaan we van start met een partijtje zaalvoetbal, als opwarmertje. Met een echte scheidsrechter natuurlijk. Na het avondeten voorzien we een fijn avondprogramma om elkaar wat beter te leren kennen, zoals een bioscoopavond, een bonte avond, een zwempartij, lasergamen of een kleine Dart competitie.

Alternatief bij slecht weer:
Een beetje regen tijdens het voetballen kan uiteraard geen kwaad. Sterker nog, we merken dat keepers en voetballers het fijn vinden als het een beetje regent. Lekker door de plassen glijden én zacht neerkomen. What’s not to like? Indien het echt slecht weer is, voorzien wij een fijn alternatief programma. Dan gaan we bijvoorbeeld naar de sporthal, of vertrekken we naar het zwembad.

Accommodatie en verzorging:
Tijdens dit kamp verblijven we in de groepsaccommodatie van vakantiepark Heino. Jongens en meisjes slapen apart in kamers voor 4-6 personen, en hebben hun eigen sanitaire voorzieningen.
We serveren drie maaltijden per dag aan onze voetballers en keepers. Deze maaltijden worden zorgvuldig bereid door topkoks. Ze zijn dus met zorg samengesteld en er gevarieerd, lekker en voedzaam. Ook bieden we elke dag vers fruit aan. We wijzen onze keepers en voetballers erop dat een goede voeding hoort bij het beoefenen van een sport. Indien je een speciaal dieet volgt, houden wij hier graag rekening mee. 
Tijdens dit kamp wordt jouw sportkleding één keer per week gewassen. Indien het echt nodig is, kunnen we uiteraard ook een extra wasbeurt verzorgen.

Wij doen ook wat terug voor jouw aanmelding:

Van jouw aanmelding doneren wij graag 10% van de inschrijfkosten aan de vereniging waar je lid van bent! Zo steun je ook jouw vereniging die jou het gehele jaar heel veel plezier geeft!

 

Lees meer >>

Omgeving:
Het kamp vindt plaats in Heino, vlakbij Zwolle. De accommodatie ligt in een bosrijke omgeving en omvat ca. 2,5 hectare water. In het park zelf valt er van alles te beleven. Er is een bioscoop, een discotheek, zwembad en sporthal. Ook kan je op de kampvuurplaats een kampvuur aansteken. Daarnaast behoren outdoor activiteiten zoals vlot-bouwen, boogschieten en minigolf tot de mogelijkheden.

Heino 3

Summercamp Heino Keepersaction

Aankomst en begeleiding:
We verwachten onze deelnemers op zondagavond om 19u bij de ingang/parkeerplaats van het Summercamp Heino. Van hieruit vertrek je samen met de trainers naar het kamphuis. Op woensdagmiddag, vanaf 15u, zijn familie en vrienden welkom om jou te zien keepen of voetballen op het voetbalveld.
Onze trainers en begeleiders zijn 24/7 beschikbaar voor de deelnemers. Dankzij hun enthousiasme en tonnen ervaring, wordt dit een kamp waar je zowel veel bijleert, als herinneringen opdoet die je nog lang zullen bijblijven.

Prijs:

De prijs om aan dit bijzondere 6 daagse professionele trainingskamp voor voetballers en keepers te kunnen deelnemen is € 398,00 p.p. (incl. volpension) 

Voor de voetballers is er een gratis voetbaltenue en voor de keepers een gratis keepersshirt. Wil je jouw naam hierop laten bedrukken dan zorgen wij daar natuurlijk ook voor.

 

Betalen / Annuleren

Meest gestelde vragen

Hier kun jij je aanmelden

Please publish modules in offcanvas position.

Deze website maakt gebruik van cookies om de benodigde functionaliteit van de website te bieden en om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met onze privacybeleid.
Ok