Keepersschool Bemmel verwelkomt regionale voetbalverenigingen

 

Elk jaar sinds 2010 is er in het voor- en najaar een cursus keepersvaardigheden voor jeugdkeepers in de leeftijd van 7 tot en met 15 jaar op sportpark Ressen in Ressen. Op deze locatie zijn wij gestart met een professionele keeperschool omdat er toen nog geen specifieke keepersopleiding in de regio was en de keepers afhankelijk waren van af en toe een keeperstraining, of zelfs helemaal geen keepertraining bij hun voetbalclub. SC Bemmel gaf ons de gelegenheid om onze keepersschool op hun sportpark te gaan uitoefenen en sinds het voorjaar in 2010 zijn wij en waren er al heel veel keepers van andere omliggende verenigingen van harte welkom op het sportpark van SC Bemmel! 

Zou u als vertegenwoordiger of trainer/opleider van een regionale voetbalclub meer informatie willen krijgen over onze keepersschool en op welke wijze wij uw keepers opleiden? U bent van harte welkom op onze keepersschool in Bemmel om een keer te komen kijken op één van onze trainingsavonden en met ons mee te lopen met de keepers van de verschillende leeftijdsgroepen. Tijdens het observeren van de verrichtingen van onze keeperstrainers op onze keepersschool kunt u wellicht een mooie indruk krijgen van de wijze waarop wij lesgeven op de Keepersaction keepersschool in Bemmel en hoe wij de kinderen van uw voetbalvereniging aansturen en begeleiden. 

Geïnteresseerd? Stuur ons dan een email  via het contactformulier en wij nemen dan contact met u op om een afspraak te maken.

 

 Wij zijn er trots op dat keepers van deze mooie regionale voetbalverenigingen deelnemen aan de keepersopleiding van onze keepersschool in Bemmel.

S.D.O.O.RKPSCORIONSC GROESSEN - ARNHEMSE BOYS ELDENIADVOLDVC '26DE BATAVENSV ANGEREN

SV NIJMEGENV.V TREKVOGELSV.V. WEURTSVHA - S.V. SPEROSC BEMMEL - RKSV DRIEL - SKV - QUICK 1888

 

 

Wij bedanken deze voetbalverenigingen voor hun vertrouwen in onze keepersopleiding in Bemmel!

   Keepersaction keeper