In samenwerking met ESA Arnhem kan iedere keeper uit Arnhem en omstreken op de enige echte Arnhemse keepersschool een hartstikke leuke keepersopleiding volgen

De eerstvolgende training is woensdag

2 Maart


Trots:

We zijn er hartstikke trots op dat we in Arnhem, bij ESA in Rijkerswoerd, nu ook een keepersopleiding mogen starten. In Arnhem zuid waar het allemaal begon. Spelen bij Zuid Arnhem, gescout worden door Vitesse 1892 en toen naar Ajax omdat Vitesse geen professionele jeugdopleiding had voor kinderen onder 14 jaar. Na 3 jaar bij Ajax te hebben gespeeld weer terug naar Arnhem en onder contract begonnen bij Vitesse in de B-jeugd. Daar alles doorlopen tot en met het 1e elftal onder Ronald Koeman, met als één van de hoogtepunten het kampioenschap van Nederland in de betaalde A-jeugdcompetitie. Jeugdkeeper zijn is een fantastische en erg leerzame tijd! (Danny Lücke)

De leukste keepersschool van Nederland:

Ook jou willen we een prachtige en uitdagende leerfase aanbieden om met ons samen naar je dromen toe te werken. Je wilt natuurlijk dadelijk de vaste keeper worden van het 1e elftal of misschien heb je wel het talent om er later je beroep van te kunnen maken. Onze ervaren trainers zullen jou in alles proberen te helpen om je op een super leuke manier veel nieuwe keeperstechnieken aan te leren en je ook mentaal te helpen om met alle lastige dingen goed te leren omgaan. Daarom heten we ook  "De leukste keepersschool van Nederland".

Zonder Keepersaction had ik niet onder de lat gestaan zoals ik nu sta. Ik heb bij jullie geleerd hoe ik zelfverzekerd kan keepen. Ik wil jullie en vooral de trainers die mij getraind hebben enorm bedanken daarvoor.  Groet, Aize.

 

Waardoor wordt je een nog betere keeper?  

Door onze  jarenlange ervaring welke we als trainer of keeper hebben opgedaan in de verschillende opleidingen van het professionele jeugdvoetbal van o.a. Ajax, FC Utrecht, Vitesse Arnhem en N.E.C. Nijmegen, garanderen we een keepersopleiding, waar iedere keeper die er hard voor wilt werken, jongen of meisje, zichzelf kan verbeteren. Aan het eind van iedere sessie (10 trainingen) krijgt je een  mooi overzicht van de vorderingen die je gemaakt hebt en volgt er een adviesgesprek met je keeperstrainer. 

Kom je ook op onze keepersschool en ben jij de volgende die iedereen laat zien wat voor een prachtig talent je bent?