In samenwerking met ESA Arnhem kan iedere keeper uit Arnhem en omstreken op de enige echte Arnhemse keepersschool een hartstikke leuke keepersopleiding volgen

De eerste keeperstraining is op woensdagavond 8 september 


Trots:

We zijn er hartstikke trots op dat we in Arnhem, bij ESA in Rijkerswoerd, nu ook een keepersopleiding mogen starten. In Arnhem zuid waar het allemaal begon. Spelen bij Zuid Arnhem, gescout worden door Vitesse 1892 en toen naar Ajax omdat Vitesse geen professionele jeugdopleiding had voor kinderen onder 14 jaar. Na 3 jaar bij Ajax te hebben gespeeld weer terug naar Arnhem en onder contract begonnen bij Vitesse in de B-jeugd. Daar alles doorlopen tot en met het 1e elftal onder Ronald Koeman, met als één van de hoogtepunten het kampioenschap van Nederland in de betaalde A-jeugdcompetitie. Jeugdkeeper zijn is een fantastische en erg leerzame tijd! (Danny Lücke)

De leukste keepersschool van Nederland:

Ook jou willen we een prachtige en uitdagende leerfase aanbieden om met ons samen naar je dromen toe te werken. Je wilt natuurlijk dadelijk de vaste keeper worden van het 1e elftal of misschien heb je wel het talent om er later je beroep van te kunnen maken. Onze ervaren trainers zullen jou in alles proberen te helpen om je op een super leuke manier veel nieuwe keeperstechnieken aan te leren en je ook mentaal te helpen om met alle lastige dingen goed te leren omgaan. Daarom heten we ook  "De leukste keepersschool van Nederland".

Zonder Keepersaction had ik niet onder de lat gestaan zoals ik nu sta. Ik heb bij jullie geleerd hoe ik zelfverzekerd kan keepen. Ik wil jullie en vooral de trainers die mij getraind hebben enorm bedanken daarvoor.  Groet, Aize.

 

Waardoor wordt je een nog betere keeper?  

Door keihard te willen werken, open te staan voor aanwijzingen en door te zetten wanneer het even niet lukt en natuurlijk door de ondersteuning van je ouders en onze  kennis  welke we hebben opgedaan in de diverse opleidingen van het professionele topvoetbal. Ook bij de verschillende buitenlandse clubs waar we een blik in de keuken hebben mogen werpen zoals o.a. bij Red Bull Salzburg en Wacker Innsbruck en bij de voetbalopleiding van verschillende Privat High schools in Engeland, hebben wij veel geleerd en zullen dit zeker inzetten om jou een keepersopleiding te bieden, waarin je alles uit jezelf kunt gaan halen. Aan het eind van iedere sessie (10 trainingen) krijgt je een mooi overzicht van de vorderingen die je gemaakt hebt en volgt er een adviesgesprek met je keeperstrainer. Natuurlijk kun je ook tussendoor aan je trainer vragen stellen hoe je dingen kunt verbeteren of hoe je met sommige lastige voetbalzaken het beste kunt omgaan.

Kom je ook op onze keepersschool en ben jij de volgende die iedereen laat zien wat voor een prachtig talent je bent?