Iedere jeugdkeeper uit Arnhem en omstreken is van harte welkom bij de enige echte Arnhemse keepersschool!

Keepersaction keeper

De voorjaarsserie start op woensdagavond 8 maart


Wil ook jij getraind worden door keepers die zelf bij Vitesse spelen of gespeeld hebben?

Spelen bij Zuid Arnhem, gescout worden door Vitesse 1892 en jeugdplan Nederland en van daar uit samen met Andy van de Meijde naar Ajax in Amsterdam. Na 3 jaar bij Ajax te hebben gespeeld met o.a. Raphael vd Vaart, Wesley Sneijder, Johnny Heitinga, Youssouf Hersi enz. weer terug naar Arnhem en onder contract gespeeld bij Vitesse Arnhem vanaf de B-jeugd. Daarna alle elftallen doorlopen tot en met het 1e elftal onder Ronald Koeman, met als één van de hoogtepunten het kampioenschap van Nederland samen met o.a. Theo Jansen in de betaalde A-jeugdcompetitie en als wisselkeeper achter Edwin Zoetebier bij de Uefacupwedstrijd in Israël tegen Maccabi Haifa. Jeugdkeeper zijn is een fantastische en erg leerzame tijd! (Danny Lücke)

Ook jou willen we een prachtige en uitdagende keepersopleiding aanbieden om met ons samen naar je doel toe te werken. Je wilt natuurlijk dadelijk op z'n minst de vaste keeper worden van het 1e elftal of misschien heb je wel het talent om er later je beroep van te kunnen maken. Onze ervaren keeperstrainers zullen jou in alles proberen te helpen om je op een super leuke manier veel nieuwe keepersvaardigheden aan te leren en je ook mentaal te helpen om met alle lastige dingen goed te leren omgaan. Daarom heten we ook  "De leukste keepersschool van Nederland".

Op deze locatie kun je je ook tussendoor opgeven, er zijn hiervoor altijd wat plaatsen vrij!

Zonder Keepersaction had ik niet onder de lat gestaan zoals ik nu sta. Ik heb bij jullie geleerd hoe ik zelfverzekerd kan keepen. Ik wil jullie en vooral de trainers die mij getraind hebben enorm bedanken daarvoor.  Groet, Aize.

Indruk_keepersschool_Arnhem.pngDoor onze  jarenlange ervaring welke we als trainer of keeper hebben opgedaan in de verschillende opleidingen van het professionele jeugdvoetbal van o.a. Ajax, FC Utrecht, Vitesse Arnhem en N.E.C. Nijmegen, garanderen we een keepersopleiding, waar iedere keeper die er hard voor wilt werken, jongen of meisje, zichzelf kan verbeteren. 

Kom je ook op onze keepersschool en ben jij de volgende die iedereen laat zien wat voor een prachtig talent je bent?