Keepersschool Bemmel

Bij de leukste keepersschool van Nederland in Bemmel trainen al sinds maart 2010 wekelijks veel keepers met elkaar om een goede keeper te worden.

Tijdens de keeperstrainingen in Lingewaard wordt er telkens weer op ballen gedoken, naar de bovenhoek gezweefd, hoge en lage voorzetten verwerkt, één tegen één duels uitgevochten, aangeleerd hoe je een schot op doel moet verwerken en wordt er aan je traptechniek gesleuteld. Natuurlijk komt ook het voetenwerk, coördinatie, loopscholing en sprongkracht ruimschoots aan bod en niet onbelangrijk voor een keeper, ook de mentale veerkracht, zodat je na een een tegendoelpunt niet in de put gaat zitten en direct daarna weer een super redding kunt verrichten.

Keepersaction staat bekend om zijn leuke en professionele opleidingsmethode waardoor jij gegarandeerd een (nog) betere keeper wordt.

Leeftijd:

Alle jongens en meisjes die graag de fijne techniek van het keepen willen leren zijn bij ons zeer welkom. Ook wanneer je al goed kunt keepen maar er nog meer uit wilt gaan halen dan ben je bij ons op het goede adres. Je kunt je bij ons inschrijven wanneer je 7 jaar oud bent. Onze toptrainers zullen jou de juiste dingen gaan aanleren en je gegarandeerd een (nog) betere keeper maken. Je zult natuurlijk ook gecoached en geholpen worden door Danny Lucke, kampioen van Nederland in de Nationale A jeugd voor betaald voetbalclubs, uitgeroepen is tot beste jeugdkeeper van Europa, Bekerwinnaar van de landelijke A jeugd voor bvo's, Bekerwinnaar met v.v. Bennekom op het hoogste amateurniveau en een aantal jaar gespeeld heeft voor Ajax en Vitesse en nu Keeperstrainer is in de 2e divisie. Dat je dus in goede handen bent is wel zeker!

Hartstikke leuk: 

Trainen is natuurlijk het leukst wanneer je merkt dat je steeds een beetje beter wordt en nog gemakkelijker gaat keepen en daardoor veel complimenten krijgt. Daarom bespreek je na afloop van elke keeperstraining samen met je keeperstrainer nog even wat fantastisch ging en waar je nog wat in kunt verbeteren. Natuurlijk krijg je hiervoor van je trainer nog wat tips mee naar huis. Hoe gaaf is dat!  

Evalueren en testen:

Na elke training bespreken de keeperstrainers onderling wat er geoefend en aangeleerd is en wat er nog verbeterd bij je zou kunnen worden. Wij maken hierbij gebruik van de ervaring welke wij hebben opgedaan in de jeugdopleiding voor keepers van Ajax, Vitesse en FC Utrecht. Hierbij houden ze scherp in de gaten of jij nog wel in de juiste groep zit en of je nog voldoende uitdagingen kunt aangaan.  Op de 1e avond worden er een aantal simpele vaardigheidstesten van je afgenomen en zaken van je gemeten, zoals bijvoorbeeld je gewicht, lengte, vochtpercentage en je spiermassa. Met deze gegevens berekenen wij wanneer jij in je groeispurt beland en wat jouw lichamelijke mogelijkheden zijn. Met deze uitkomsten kunnen wij de groepen dan nog beter indelen.