Keepersschool Bemmel

Tijdens de keeperstrainingen van onze keepersschool op vrijdagavond van 18:30 tot 20:00 uur bij SC Bemmel in Lingewaard wordt er telkens weer op ballen gedoken, naar de bovenhoek gezweefd, hoge en lage voorzetten verwerkt, één tegen één duels uitgevochten. Ook wordt je aangeleerd hoe je een schot op doel moet verwerken en wordt er aan je traptechniek gesleuteld. Natuurlijk komt ook het voetenwerk, coördinatie, loopscholing en sprongkracht ruimschoots aan bod en niet onbelangrijk voor een keeper, ook de mentale veerkracht, zodat je na een tegendoelpunt niet in de put gaat zitten en direct daarna weer een super redding kunt verrichten.

Keepersaction staat bekend om zijn leuke en professionele opleidingsmethode waardoor je gegarandeerd een (nog) betere keeper wordt.

Op de Keepersschool van Keepersaction in Bemmel kunnen alle keepers vanaf 7 jaar zich opgeven voor een super leuke keeperstraining.

Alle kinderen die graag een nog betere keeper of keepster willen worden zijn bij ons hartelijk welkom. Door onze jarenlange ervaring weten we precies welke training je nodig hebt om een hele goede keeper te zijn. Je kunt je al met ons meedoen wanneer je 7 jaar oud bent.

Begeleiding:

Onze ervaren keeperstrainers zullen je de fijne techniek van het keepen gaan aanleren en je begeleiden in het maken van juiste keuzes waardoor je gegarandeerd flinke stappen zult gaan maken. Ook kun je gecoached en geholpen worden door Danny Lucke, die als jeugdkeeper bij Ajax en Vitesse alles gewonnen heeft wat er ook maar te winnen viel zoals: Kampioen van Nederland in de Nationale A jeugd competitie (shell competitie), uitgeroepen tot beste jeugdkeeper van Europa, bekerwinnaar van de landelijke A jeugd voor bvo's enz. enz. Later heeft hij ook nog gespeeld in de beloften en in het 1e van Vitesse onder Ronald Koeman. Dat je bij hem in goede handen bent is wel zeker!

Hartstikke leuk: 

Trainen is natuurlijk het leukst wanneer je merkt dat je steeds meer zelfvertrouwen krijgt, nog gemakkelijker gaat keepen en daardoor veel complimenten krijgt. Na afloop van elke keeperstraining bespreek je samen met je keeperstrainer nog even wat er goed ging en waar je nog wat in kunt verbeteren. Natuurlijk krijg je hiervoor van je trainer nog wat tips mee naar huis. Hoe gaaf is dat!  

Evalueren en testen:

Na elke training bespreken de keeperstrainers onderling wat er geoefend en aangeleerd is en wat er nog verbeterd zou kunnen worden.  Hierbij houden ze scherp in de gaten of je nog wel voldoende leermomenten pakt.  Op de 1e avond worden er enkele simpele vaardigheidstesten van je afgenomen en zaken van je gemeten, zoals bijvoorbeeld je gewicht, lengte, vochtpercentage en je spiermassa. Met deze gegevens berekenen we wanneer je in je groeispurt beland en wat je lichamelijke mogelijkheden zijn. Met deze uitkomsten kunnen we je dan nog beter trainen.