Op de Keepersschool van Keepersaction in Bemmel kunnen alle keepers van 7 t/m 17 jaar zich opgeven voor een super leuke keeperstraining

De volgende keeperstraining is vrijdag 12 Maart om 18:30 uur!

Alle maatregelen omtrent Corona bij SC Bemmel vind u HIER

************************************************************************************************************************

Keeperstraining is hartstikke leuk: 

Op vrijdagavond tijdens de keeperstrainingen van de leukste keepersschool van Nederland in Bemmel kun je heerlijk op ballen duiken, naar de bovenhoek zweven, hoge en lage voorzetten verwerken, één tegen één duels uitvechten. Ook wordt je aangeleerd hoe je een schot op doel goed kan verwerken en wordt er aan je traptechniek gesleuteld. Natuurlijk komt ook het voetenwerk, coördinatie, loopscholing, positie in- en voor het doel en sprongkracht ruimschoots aan bod en niet onbelangrijk voor een keeper, het meevoetballende gedeelte en natuurlijk ook de mentale veerkracht, zodat je na een tegendoelpunt niet in de put gaat zitten en direct daarna weer een super redding kunt verrichten.

Keepersaction staat bekend om zijn leuke en professionele keeperstrainingen waardoor je gegarandeerd een (nog) betere keeper wordt.

Begeleiding:

Sinds 1 januari 2010 is Keepersaction actief bij SC Bemmel met haar regionale keepersopleiding.Onze ervaren keeperstrainers zullen je de fijne techniek van het keepen gaan aanleren en je begeleiden in het maken van juiste keuzes waardoor je gegarandeerd flinke stappen zult gaan maken. Ook zul je gecoached en geholpen worden door Danny Lucke, die als jeugdkeeper bij Ajax en Vitesse alles gewonnen heeft wat er ook maar te winnen viel zoals: Kampioen van Nederland in de Nationale A jeugd competitie (shell competitie), uitgeroepen tot beste jeugdkeeper van Europa, bekerwinnaar van de landelijke A jeugd voor bvo's enz. enz. Later heeft hij ook nog gespeeld in de beloften en in het 1e van Vitesse onder Ronald Koeman. Dat je bij hem in goede handen bent is wel zeker!

Na afloop van de keeperstraining: 

Na afloop van elke keeperstraining bespreek je samen met je keeperstrainer nog even wat er goed ging en waar je nog wat in kunt verbeteren. Natuurlijk krijg je hiervoor van je trainer nog wat tips mee naar huis. Hoe gaaf is dat!  Want trainen is natuurlijk het leukst wanneer je merkt dat je steeds meer zelfvertrouwen krijgt, nog gemakkelijker gaat keepen en veel complimenten krijgt.