Keepersschool Ede

Elke vrijdagavond in het na- en voorjaar verzamelen om 18:15 uur op onze keepersschool bij KSV Fortissimo in Ede vele enthousiaste keepers om door middel van super leuke en afwisselende keeperstrainingen, zichzelf te verbeteren zowel in handelingssnelheid, conditie, kracht, souplesse en natuurlijk ook in alle technieken die bij het keepen nodig zijn. Aan de hand van onze super leuke keepertrainers (Lees HIER meer over onze keeperstrainers.) worden door verschillende zeer uitdagende oefeningen jouw skills verbetert of aangescherpt. Hierbij maken wij gebruik van de nieuwste ontwikkelingen op keepersgebied en natuurlijk met gebruik van perfect materiaal. Bovendien ligt er voor elke keeper die de volledige serie met ons meedoet, een paar hartstikke mooie en goede keepershandschoenen klaar. Deze mag je natuurlijk ook houden!

Elke keeper heeft zijn eigen wensen en verbeterpunten, vanzelfsprekend luisteren wij daar goed naar en maken een plan voor de keeper om het beste resultaat te gaan behalen. Onze trainers houden wekelijks de voortgang bij in een super mooi volgsysteem. Zo kunnen wij elke keeper heel mooi in kaart brengen en trainen op hun specifieke eigenschappen en talenten. Vele talentvolle beginnende maar ook gevorderde keepers uit Apeldoorn, Bennekom, Ede, Renkum, Veenendaal, kortom uit de wijde omgeving delen hun keepers ervaringen en wat zij tijdens de wedstrijd allemaal beleven. Hoe mooi is dat, zoveel waardevolle informatie waar je met elkaar gewoonweg nog sterker door wordt. Met elkaar zijn wij een gezellige maar zeker een professionele keepersfamilie waarbij iedereen zijn uiterste best doet om telkens weer een geweldige avond te beleven.


Indeling:

Op de openingsdag worden er een aantal zaken van je gemeten, zoals bijvoorbeeld je gewicht, lengte, vochtpercentage en je spiermassa. Met deze gegevens berekenen wij wanneer jij in je groeispurt beland en wat jouw lichamelijke mogelijkheden zijn. Ook houden wij natuurlijk rekening met je leeftijd en met jouw talenten en je specifieke wensen. Met deze gegevens kunnen wij de groepen dan goed indelen en kunnen onze keeperstrainers jou op de juiste manier uitdagen. Meer uitleg vindt je HIER

Je krijgt vanzelfsprekend na afloop van de cursus een mooi rapport van al jouw vorderingen en een persoonlijk advies mee naar huis.

Op onze keepersschool in Ede wordt er getraind op vrijdagavond van 18:30 tot 20:00 uur op het hoofdveld vlak voor het clubhuis. De gezellige vereniging waar wij te gast zijn is zeer ambitieus en kent tal van activiteiten. Zo is er een samenwerking met Vitesse Arnhem en heeft de vereniging meer dan voldoende super mooie faciliteiten om uit te kunnen groeien naar een toonaangevende vereniging in de regio Ede. Iedereen die de accommodatie betreed voelt zich er direct enorm welkom. 

  • Alle trainingsdata vindt je HIER
  • De kosten voor deelname kun je HIER vinden

 

Aanmelden