Keepersschool Heerenveen

Onze keepersschool in Friesland op het Skoatterwâld bij SC Heerenveen is zeer geschikt voor iedere keeper vanaf 7 jaar die wil lekker wilt trainen en nog meer uit zijn of haar mogelijkheden wil gaan halen. Telkens weer worden er nieuwe trainingsprogramma’s met nieuwe hartstikke leuke oefeningen gemaakt en de indeling wordt gedaan aan de hand van het leervermogen, lichamelijke vaardigheden, de groeifase waarin de keeper zich bevindt, de ervaring en de belevingswereld van betreffende leeftijdscategorie. Onze doelstelling is door het geven van professionele trainingen het plezier in het keepen te vergroten. Wij trainen in kleine groepen waardoor er veel individuele aandacht voor elke keeper is, soms op het kunstgras en soms op een daarnaast gelegen grasveld van v.v. Heerenveen.

Tweemaal per jaar 10 weken op de zondagochtend is een feest om met elkaar je talenten te ontwikkelen en heel plezier te beleven aan het keepen. Mede door onze super goede trainers, die jou heel goed kunnen aanvoelen en waarmee je alles over het keepen kunt vragen, zul jij het hartstikke leuk bij ons vinden.  (Lees HIER meer over onze trainers.) Door onze  jarenlange ervaring welke wij hebben opgedaan in de verschillende opleidingen van het professionele jeugdvoetbal, garanderen wij een keepersopleiding, waar iedere keeper zichzelf kan uitdagen en verbeteren. Wanneer jij het echt in je hebt om door te stromen naar een betaald voetbalopleiding, ook dan ben je dus zeker bij ons op het juiste adres. Talent brengt je aan de start, je instelling naar je doel!

Aan het eind van iedere sessie (10 trainingen) krijgt de keeper een overzicht van de vorderingen die hij/zij heeft gemaakt en volgt er een adviesgesprek met je trainer. De opleiding bestaat uit het verbeteren van de algehele lichamelijke en technische vaardigheden welke een keeper moet bezitten als ook de mentale weerbaarheid en een bepaalde flair/uitstraling. Hiervoor maken wij gebruik van het T.I.P.S. systeem. 

Vanuit onze keepersopleiding zijn al zeer veel keepers doorgestroomd naar de vervolgopleiding bij een betaald voetbal vereniging.

De trainingstijden voor onze cursus keepersvaardigheden zijn op de zondagochtend en in twee trainings blokken van: 1) 09.30 tot 10.45 uur en 2) van 11.00 tot 12.15 uur.  Adres: Sportpark Skoatterwâld -Oranje Nassaulaan 21, 8448 MT Heerenveen -Telefoon: 0513 63 13 60

  • Alle trainingsdata vindt je HIER
  • De kosten voor deelname kun je HIER vinden 

 Aanmelden