Keepersschool Heerenveen

In de schaduw van het Abe Lenstra stadion, op een prachtig sportcomplex bij sc Heerenveen, kun je elk voor- en najaar op de zondagochtend op twee tijdstippen in 10 afzonderlijke lessen van 75 minuten op de leukste keepersschool van Friesland, jouw keepersvaardigheden verbeteren. Elke jongen en elk meisje vanaf 7 jaar ongeacht van welke club je lid bent, kan zich hiervoor inschrijven. Sportpark Skoatterwâld is het trainingscomplex van sc Heerenveen en van de Voetbalacademie. Het is ook voor alle teams het wedstrijdcomplex. Jong Heerenveen, het vrouwenteam en de jeugdelftallen van de voetbalacademie spelen er hun (oefen)wedstrijden.

Onze keepersschool in Friesland is zeer geschikt voor iedere keeper die wil trainen als een echte prof en nog meer uit zijn of haar mogelijkheden wil gaan halen. Vanuit de analyse worden trainingsprogramma’s gemaakt en de indeling wordt gedaan aan de hand van het leervermogen, lichamelijke vaardigheden, de groeifase waarin de keeper zich bevindt, de ervaring en de belevingswereld van betreffende leeftijdscategorie. Onze doelstelling is door het geven van professionele trainingen het plezier in het keepen te vergroten. Wij trainen in kleine groepen waardoor er veel individuele aandacht voor de keeper gegarandeerd is, soms op het kunstgras en soms op een daarnaast gelegen grasveld van v.v. Heerenveen.

 Lees meer >>>


De trainingstijden voor onze najaarscursus zijn op de zondagochtend in twee trainings blokken van 1) 09.30 tot 10.45 uur en 2) van 11.00 tot 12.15 uur.  Adres: Sportpark Skoatterwâld -Oranje Nassaulaan 21, 8448 MT Heerenveen -Telefoon: 0513 63 13 60

 

 Trainingen:  

  • 16, 23, 30 September
  • 7, 14, 28 Oktober
  • 4, 11, 18, 25 November

 

 Aanmelden