Bij Keepersaction in Heerenveen kun je op de zondagochtend op de leukste keepersschool van Friesland jouw keepersvaardigheden verbeteren.

De volgende keeperstraining is zondagochtend 16 Mei

De leukste keepersschool van Nederland op het Skoatterwâld in Heerenveen is mega leuk voor iedere keeper, jongen en/of meisje vanaf 7 jaar die het keepen goed onder de knie wil krijgen. We kunnen je wel van alles gaan beloven en vertellen hoe geweldig leuk het is, maar je kunt er maar op één manier achter komen en dat is; door gewoon met ons mee te gaan doen!

Zo mooi als iemand je echt ziet en je dromen (h)erkent. Elke zondagochtend vroeg zijn bed uit om anderhalf uur te trainen. Moeiteloos. Omdat hij zo blij was met zijn trainer. Hij weet mijn zoon precies op de juiste manier te motiveren.

Tweemaal per jaar, 10 weken op de zondagochtend, vinden we het een feest om je te mogen helpen om je talenten te ontwikkelen en je heel veel plezier te laten beleven met het keepen.  We proberen de indeling van de groepen van maximaal 6 keepers zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen zodat je ook van elkaar veel kunt leren en elkaar kunt uitdagen!

De leukste keepersschool:

Hoe mooi is het niet om te kunnen trainen met het Abe Lenstra stadion op de achtergrond en snoeihard aan het werk te gaan om daar eens te kunnen gaan spelen. Je voelt je al een prof zodra je het sportpark opkomt. Iedere keeper heeft hetzelfde keepersshirt aan wat natuurlijk een super gave uitstraling geeft en waardoor je natuurlijk dan ook direct wil beginnen om de warming-up te gaan doen onder leiding van onze looptrainer.  Direct daarna ga je met je groep naar je trainer en start je met hartstikke leuke oefeningen om de fijne kneepjes van het keepen onder de knie te krijgen. Natuurlijk krijg je van ons ook een paar super toffe professionele keepershandschoenen cadeau, (Lees hiervoor: Prijs keepersschool) zodat je elke training de ballen goed kan vastpakken en je volle aandacht  kan geven aan het verbeteren van je skills en hierdoor vast en zeker een nog betere keeper zult worden. 

Waardoor wordt je een nog betere keeper?  

Door onze  jarenlange ervaring welke we hebben opgedaan in de verschillende opleidingen van het professionele jeugdvoetbal (Ajax, FC Utrecht, Vitesse Arnhem), en bij buitenlandse clubs waar we een blik in de keuken hebben mogen werpen zoals o.a. bij Red Bull Salzburg en Wacker Innsbruck als ook bij de voetbalopleiding van verschillende Privat High schools in Engeland, garanderen we een keepersopleiding, waar iedere keeper die er hard voor wilt werken, jongen of meisje, zichzelf kan verbeteren. Aan het eind van iedere sessie (10 trainingen) krijgt je een  mooi overzicht van de vorderingen die je gemaakt hebt en volgt er een adviesgesprek met je keeperstrainer.  (Ook afgelopen keer is er weer een keeper doorgestroomd naar de jeugdopleiding van SC Heerenveen)