Wil je ook een betere keeper of keepster worden?

 De volgende keeperstraining is zondag 7 Maart om 09:30 uur

Onze leukste keepersschool van Nederland op het Skoatterwâld in Heerenveen is mega leuk voor iedere keeper, jongen en meisje vanaf 7 jaar die het keepen goed onder de knie wil krijgen. We proberen met elkaar het keepen voor jou hartstikke tof te maken door met heel veel leuke oefeningen de verschillende keeperstechnieken goed aan te gaan leren. Onze trainers geven je tips en helpen je graag verder om de dingen die je lastig vind een stuk makkelijker te maken.

Kom je ook naar Keepersaction?

We kunnen je wel van alles gaan beloven en vertellen hoe geweldig leuk het is, maar je kunt er maar op één manier achter komen en dat is; door gewoon met ons mee te doen!

Zo mooi als iemand je echt ziet en je dromen (h)erkent. Elke zondagochtend vroeg zijn bed uit om anderhalf uur te trainen. Moeiteloos. Omdat hij zo blij was met zijn trainer. Hij weet mijn zoon precies op de juiste manier te motiveren.

De leukste keepersschool:

Tweemaal per jaar, 10 weken op de zondagochtend, vinden we het een feest om je te mogen helpen om je talenten te ontwikkelen en je heel veel plezier te laten beleven met het keepen.  We proberen de indeling van de groepen van maximaal 6 keepers zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen zodat je ook van elkaar veel kunt leren en elkaar kunt uitdagen! We willen niet de grootste Keepersschool zijn maar wel de leukste keepersschool. Een keepersschool waar je jezelf thuis voelt en je het elke week weer super leuk vind om bij te komen trainen. Daar doen we bij Keepersaction met elkaar stinkend ons best voor! Dat beloven we!

Ook zorgen we er al meer dan 10 jaar (zolang bestaat Keepersaction al) telkens weer voor dat iedereen hetzelfde keepersshirt aan heeft en een paar super toffe professionele keepershandschoenen, (Lees hiervoor: Prijs keepersschool) zodat je elke training je volle aandacht  kan geven aan het verbeteren van je skills en hierdoor vast en zeker een nog betere keeper zult worden. 

Waardoor wordt je een nog betere keeper?  

Door onze  jarenlange ervaring welke we hebben opgedaan in de verschillende opleidingen van het professionele jeugdvoetbal (Ajax, FC Utrecht, Vitesse Arnhem), en bij buitenlandse clubs waar we een kijkje in de keuken hebben mogen doen zoals o.a. bij Red Bull Salzburg en Wacker Innsbruck als ook bij de voetbalopleiding van verschillende Privat High schools in Engeland, garanderen we een keepersopleiding, waar iedere keeper die er hard voor wilt werken, jongen of meisje, zichzelf kan verbeteren. Aan het eind van iedere sessie (10 trainingen) krijgt je een  mooi overzicht van de vorderingen die je gemaakt hebt en volgt er een adviesgesprek met je keeperstrainer.