Keepersschool Heerenveen

Onze keepersschool in Friesland op het Skoatterwâld bij SC Heerenveen is zeer geschikt voor iedere keeper van 7 tot 15 jaar die goed wil trainen en de beginselen van het keepen onder de knie wil krijgen. Telkens weer maken wij nieuwe trainingsprogramma’s met hartstikke leuke oefeningen om de verschillende technieken goed te kunnen aanleren. De indeling wordt gedaan aan de hand van het leervermogen, lichamelijke vaardigheden, de groeifase waarin de keeper zich bevindt, de ervaring en de belevingswereld van het betreffende kind. Onze doelstelling is door het geven van professionele trainingen het plezier in het keepen te vergroten. Wij trainen in kleine groepen met maximaal 6 keepers waardoor er veel individuele aandacht voor elke keeper is, soms op het kunstgras en soms op een daarnaast gelegen grasveld van v.v. Heerenveen.

Zo mooi als iemand je echt ziet en je dromen (h)erkent. Elke zondagochtend vroeg zijn bed uit om anderhalf uur te trainen. Moeiteloos. Omdat hij zo blij was met zijn trainer. Hij weet mijn zoon precies op de juiste manier te motiveren.

Tweemaal per jaar 10 weken op de zondagochtend is een feest om met elkaar je talenten te ontwikkelen en heel plezier te beleven aan het keepen. Onze super toffe trainers, die jou heel goed aanvoelen en waaraan je van alles over het keepen kunt vragen,willen jou dolgraag overal mee helpen, zodat jij het gegarandeerd hartstikke leuk bij ons zult vinden! Door onze  jarenlange ervaring welke wij hebben opgedaan in de verschillende opleidingen van het professionele jeugdvoetbal, garanderen wij een keepersopleiding, waar iedere keeper zichzelf kan uitdagen en verbeteren.

Betaald voetbal:

Wanneer jij het echt in je hebt om door te stromen naar een betaald voetbalopleiding, ook dan ben je zeker bij ons op het juiste adres. Wij weten uit ervaring hoe moeilijk en lang de weg is om uiteindelijk het 1e elftal te halen. Aan het eind van iedere sessie (10 trainingen) krijgt de keeper een overzicht van de vorderingen die hij/zij heeft gemaakt en volgt er een adviesgesprek met de trainer. De opleiding bestaat uit het verbeteren van de algehele lichamelijke en technische vaardigheden welke van een keeper worden vereist als ook de mentale weerbaarheid en een bepaalde flair/uitstraling. Aanvragen voor samen indelen kunnen worden gehonoreerd, mits het verschil in leeftijd én niveau van keepen gelijkwaardig is.