Wil jij een betere keeper of keepster worden?

Onze laagdrempelige regionale keepersschool in Friesland op het Skoatterwâld in Heerenveen is zeer geschikt voor iedere  keeper vanaf 7 jaar die de beginselen van het keepen goed onder de knie wil krijgen. Telkens weer maken wij nieuwe trainingsprogramma’s met hartstikke leuke oefeningen om de verschillende basistechnieken goed te kunnen aanleren.

De indeling wordt gedaan aan de hand van het leervermogen, lichamelijke vaardigheden, de groeifase waarin de keeper zich bevindt, de ervaring en de belevingswereld van de betreffende keep(st)er. Onze doelstelling is door het geven van professionele trainingen het plezier in het keepen te vergroten. Wij trainen in kleine groepen waardoor er veel aandacht is voor elke keeper! Wij trainen op kunstgras van sc Heerenveen en soms ook op een daarnaast gelegen grasveld van v.v. Heerenveen.

Zo mooi als iemand je echt ziet en je dromen (h)erkent. Elke zondagochtend vroeg zijn bed uit om anderhalf uur te trainen. Moeiteloos. Omdat hij zo blij was met zijn trainer. Hij weet mijn zoon precies op de juiste manier te motiveren.

Tweemaal per jaar, 10 weken op de zondagochtend, is een feest om met elkaar je talenten te ontwikkelen en heel veel plezier te beleven met het keepen. Onze super toffe trainers, die jou heel goed aanvoelen en waar je van alles over het keepen aan kunt vragen, willen jou dolgraag overal mee helpen.

Ook zorgen we ervoor dat iedereen hetzelfde keepersshirt heeft en een paar super toffe professionele keepershandschoenen, (Lees hiervoor: Prijs keepersschool) zodat jij elke training je volle aandacht  kan geven aan het verbeteren van je skills en hierdoor vast en zeker een nog betere keeper zult worden. 

Door onze  jarenlange ervaring welke wij hebben opgedaan in de verschillende opleidingen van het professionele jeugdvoetbal (Ajax, FC Utrecht, Vitesse Arnhem), en bij buitenlandse clubs waar wij een kijkje in de keuken hebben mogen doen zoals o.a. bij Red Bull Salzburg en Wacker Innsbruck als ook bij de voetbalopleiding van verschillende Privat High schools in Engeland, garanderen wij een keepersopleiding, waar iedere keeper zichzelf kan uitdagen en verbeteren. Aan het eind van iedere sessie (10 trainingen) krijgt de keeper een overzicht van de vorderingen die hij/zij heeft gemaakt en volgt er een eindgesprek met de trainer. 

Meerdere jongens en meiden uit onze opleiding hebben de overstap kunnen maken naar een betaald voetbalvereniging of stromen bij hun club door naar divisie niveau. Of je de top van het betaald voetbal gaat halen dat kan niemand je garanderen maar dromen kunnen uitkomen wanneer je er hard voor wilt werken.