Keepersschool Heerenveen

Keepersaction keeper

De eerstvolgende training is zondag 9 oktober (VOL)

  

Hoe geweldig is het niet om de fijne techniek van het keepen te leren met het Abe Lenstra  stadion op de achtergrond, onder leiding van een zeer ervaren keeperstrainer uit het amateur- en het profvoetbal. Je voelt je al een prof zodra je het mooie sportpark op het Skoatterwâld opkomt want ook de profs van SC Heerenveen trainen op dit geweldig mooie sportpark.

De leukste keepersschool van Nederland, alweer 10 jaar in Heerenveen, is mega leuk voor iedere (aankomende) jeugdkeep(ster)er vanaf 7 jaar die het keepen goed onder de knie wil krijgen. We kunnen je wel van alles gaan beloven en vertellen hoe geweldig leuk en hoe goed de trainingen zijn, maar je kunt er maar op één manier achter komen en dat is door gewoon met ons mee te doen! 

Aan het eind van iedere sessie (10 trainingen) krijgt je een  mooi overzicht van de vorderingen die je gemaakt hebt en volgt er een adviesgesprek met je keeperstrainer.  

Zo mooi als iemand je echt ziet en je dromen (h)erkent. Elke zondagochtend vroeg zijn bed uit om anderhalf uur te trainen. Moeiteloos. Omdat hij zo blij was met zijn trainer. Hij weet mijn zoon precies op de juiste manier te motiveren.

Iedere keeper heeft hetzelfde soort keepersshirt aan wat een super gave uitstraling geeft en waardoor je natuurlijk dan ook gelijk samen met de warming-up wilt beginnen.  Direct daarna ga je met je groep naar je trainer en start je met het leertraject vol hartstikke leuke oefeningen om de fijne kneepjes van het keepen onder de knie te krijgen. Natuurlijk krijg je van ons ook een paar hele toffe keepershandschoenen cadeau, (Lees hiervoor: Prijs keepersschool) zodat je elke training de ballen goed kan vastpakken en je volle aandacht  kan geven aan het verbeteren van je skills en hierdoor vast en zeker een nog betere keep(st)er zult worden. 

Lees HIER meer over onze leermethode

Vele jeugdkeepers van onze keepersschool zijn in de loop der jaren al doorgestroomd naar verschillende profclubs zoals b.v. SC Heerenveen en SC Cambuur.