Keepersschool Zetten

Op het sportpark van S.V. Excelsior Zetten worden de trainingen van onze Keepersaction keepersschool gegeven op het super mooi aangelegde kunstgrasveld. Elke zondagochtend in het na- en voorjaar is het een feest  om te zien met hoeveel plezier de keepers vanaf 7 jaar uit de regio Nijmegen, Arnhem, Tiel, Gorinchem en zelfs uit Ede en Veenendaal, in de verschillende groepjes met hun keeperstrainers aan het werk zijn. Duiken, zweven, trappen, elkaar uitdagen en met het zweet op je voorhoofd de volgende oefening weer gaan uitvoeren. Je ziet spectaculaire zweefduiken en reactie oefeningen. Jongere en oudere keepers, meisjes en jongens zetten hun beste beentje voor tijdens de keeperstraining, om iedere keer weer te kunnen uitblinken tijdens de wedstrijden bij hun voetbalclub. De ouders vinden het prachtig en genieten het plezier van hun kinderen, die telkens opnieuw laten zien wat zij allemaal al kunnen. Ook voor de ouders onderling is het een hartstikke gezellige ochtend op dit Betuwse sportpark.

De jarenlange ervaring van Keepersaction in het opleiden van voetbalkeepers wordt door ingezet om elke deelnemer te laten te groeien in het keepersvak. Met een luisterend oor en begrip voor elke situatie voelen zij zich veilig en vertrouwd en kunnen zij zich helemaal uitleven tijdens elke keeperstraining. Op deze locatie zijn ook  de keepers vanaf 16 jaar en ouder van harte welkom. Hier kun jij jouw keepersvaardigheden bijschaven en verbeteren. Denk niet van, ben ik al te oud voor een keepersschool?.....NEE zeker niet!  Je zult ervaren dat  je nog veel kunt (bij)leren en nog meer plezier uit het keepen kunt halen.

Indeling:

Op de openingsdag worden er een aantal zaken van je gemeten, zoals bijvoorbeeld je gewicht, lengte, vochtpercentage en je spiermassa. Met deze gegevens berekenen wij wanneer jij in je groeispurt beland en wat jouw lichamelijke mogelijkheden zijn. Ook houden wij natuurlijk rekening met je leeftijd en met jouw talenten en je specifieke wensen. Met deze gegevens kunnen wij de groepen dan goed indelen en kunnen onze keeperstrainers jou op de juiste manier uitdagen. Meld je aan of vraag eerst een intake gesprek aan om je ideeën te bespreken en af te stemmen op jouw wensen en vaardigheden. Aanvragen voor samen indelen kunnen worden gehonoreerd, mits het verschil in leeftijd én niveau van keepen gelijkwaardig is.