De keeperstraining van onze keepersschool wordt gegeven op het hoofdveld van Excelsior in Zetten, dit sportpark ligt direct aan de A15 en is erg goed bereikbaar.

De volgende keeperstraining is zondag 14 Maart om 9:30 uur

Keepers uit de regio

Elke zondagochtend in het na- en voorjaar is het een feest om heel veel keepers uit de Betuwe, maar ook van over de Rijn uit Wageningen,Veenendaal en Ede aan het werk te zien. Duiken, zweven, trappen, elkaar uitdagen en met het zweet op het voorhoofd de volgende oefening weer gaan uitvoeren. Je ziet spectaculaire zweefduiken en reactie oefeningen. Jongere en oudere keepers, meisjes en jongens zetten hun beste beentje voor om iedere keer weer te veel te kunnen leren en daarmee te kunnen uitblinken tijdens de wedstrijden bij hun voetbalclub.

Waarom naar Keepersaction?

De jarenlange ervaring van Keepersaction in het professioneel opleiden van doelmannen en vrouwen is een garantie om elke deelnemer te kunnen laten te groeien in het keepersvak. Met een luisterend oor en begrip voor elke situatie voelt elke keeper zich veilig en vertrouwd en kunnen zij zich heerlijk uitleven tijdens elke keeperstraining. Op deze locatie bij Excelsior Zetten zijn ook de wat oudere jeugdkeepers van harte welkom. Hier kun jij jouw keepersvaardigheden bijschaven en verbeteren. Denk niet van, ben ik al te oud voor een keepersschool?.....NEE zeker niet!  Je zult ervaren dat  je nog veel kunt (bij)leren en nog meer plezier uit het keepen kunt halen. 

Hoe delen wij de groepen in:

Op de eerste trainingsdag worden er een aantal vaardigheidstesten afgenomen en zaken van je gemeten, zoals bijvoorbeeld je gewicht, lengte, vochtpercentage en je spiermassa. Met deze gegevens berekenen wij wanneer jij in je groeispurt beland en wat jouw lichamelijke mogelijkheden zijn. Ook houden wij natuurlijk rekening met je leeftijd en met jouw talenten en je specifieke wensen. Met deze gegevens kunnen wij de groepen dan goed indelen en kunnen onze keeperstrainers jou op de juiste manier uitdagen. Meld je aan of vraag eerst een intake gesprek aan om je ideeën te bespreken en af te stemmen op jouw wensen en vaardigheden. Aanvragen voor samen indelen kunnen worden gehonoreerd, mits het verschil in leeftijd én niveau van keepen gelijkwaardig is.