De keeperstraining van onze keepersschool wordt gegeven op het hoofdveld van Excelsior in Zetten, dit sportpark ligt direct aan de A15 en is erg goed bereikbaar.

Keepersaction keeper

De voorjaarsserie start op zondagochtend 26 februari

 

Elke zondagochtend in het na- en voorjaar is het een feest om samen met andere keepers van 7 tot zelfs 21 jaar uit de Betuwe, maar ook uit de regio Nijmegen en van over de Rijn uit Wageningen, Veenendaal en Ede aan het werk te gaan. Duiken, zweven, trappen, elkaar uitdagen en met het zweet op het voorhoofd de volgende oefening onder leiding van onze ervaren keeperstrainers, weer gaan uitvoeren. Hoe heerlijk is dat! Op deze locatie beschikken wij over beelden die tijdens de trainingen worden opgenomen. Hoe mooi is het niet dat je samen met je trainer je verrichtingen kunt bekijken en samen met hem kunt bespreken waarin je je nog verder in kan ontwikkelen en hierop intensief gaan trainen. 

Vanuit deze locatie stromen regelmatig keepers door naar verschillende Voetbalacademies  van o.a.  N.E.C. , de Graafschap en Vitesse Arnhem

Durf jij je nog niet direct in te schrijven en wil je liever eerst een keer komen kijken of gewoon lekker een keertje op proef komen meetrainen om te zien of het ook voor jou een mooie uitdaging is? Wij snappen dat goed hoor. Onze keeperstrainers zullen jou graag verwelkomen, op je gemak stellen en je een fantastische ochtend laten beleven. Je bent dus van harte welkom! 

Klik hier voor een overzicht van voetbalverenigingen waarvan keepers deelnemen aan onze keepersschool in Zetten