• Training Oostenrijk Min

Het leukste keeperskamp voor elke keeper.

Zweven, duiken, springen en heel veel ballen pakken.

 

Werking & effect van hoogtetraining:

Verbetering van conditie, prestatie en uithoudingsvermogen - sneller herstel na training - verbetering van de vetverbranding - Vermindering spiervermoeidheid - verbeterde stofwisseling enz..enz..

Jessica
Techniektraining In Oostenrijk
Zweven In Oostenrijk
 Animatie:

Naast het professionele trainingsprogramma gaan we tal van leuke uitstapjes met elkaar beleven. Ook gaan we met elkaar, hoog in de Alpen, naar een traditionele Almhut. Met elkaar een frisse duik nemen in een Bergmeer en nog veel meer hartstikke leuke dingen doen. Natuurlijk gaan wij ook met elkaar heerlijk ontbijten, lunchen en dineren, is er beddengoed en op elke kamer een heerlijke douche en/of ligbad. Je komt gewoon tijd tekort om überhaupt zelfs maar aan andere dingen te denken.

Artikel Oostenrijk Zwembad 2
Keeperstraining Oostenrijk
Stadion Bayern Munchen
Ouders:

Voor de ouders die ook af willen reizen en genieten van het prachtige Oostenrijk zijn er in de directe omgeving verschillende gezellige en betaalbare overnachtingsmogelijkheden (campings / gästezimmer etc..). Tonny en Carolien (Ferienhaus am Brixenbachl) kennen alle plaatselijke verblijfsmogelijkheden en willen u graag helpen een prachtig plekje te vinden! Ook is een stedentrip naar Wenen een prachtige ervaring. Natuurlijk is meereizen (beperkt aantal plaatsen) met de spelersbus ook een mogelijkheid! 

De prijs voor dit 7 daagse luxe keeperskamp in Oostenrijk is € 649,00 - all-in 

Inclusief een gratis keepersshirt.


Alles is geheel verzorgd vanaf het moment dat je bij vertrek in Arnhem in de Keepersaction spelersbus stapt tot het moment dat je na de terugreis weer in Arnhem uitstapt!

Betalen:
U betaald ons bij aanmelding 25% van de totaalprijs, zijnde € 162,25 en de rest wanneer het u goed uitkomt, echter het volledige bedrag dient wel uiterlijk voor 1 juli te zijn voldaan. U kunt er dus zelf voor kiezen om gespreid, b.v. wekelijks/maandelijks een bedrag over te maken. Wij adviseren u een eigen annuleringsverzekering af te sluiten.

Meer info>

 

Betalen / Annuleren

Meest gestelde vragen

Wat anderen zeggen

Hier kun jij je aanmelden

De trainingsstage in Oostenrijk wordt mede mogelijk gemaakt door:
bovemij
Dé financieel dienstverlener in de mobiliteitsbranche!

Please publish modules in offcanvas position.

Deze website maakt gebruik van cookies om de benodigde functionaliteit van de website te bieden en om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met onze privacybeleid.
Ok