• Banner  Definitief Keepersschool Verkleind

Meest gestelde vragen

Mocht uw vraag hier niet bij staan, laat het ons weten!

Ja er zijn altijd kinderen die alleen op een sportkamp willen gaan. De ervaring leert dat kinderen elkaar aanvoelen en mede daardoor erg snel vriendschap met elkaar sluiten. Wij kijken bij de indeling van de kamer- en trainingsgroepen of er vriendjes/vriendinnetjes zijn met wie zij graag op een kamer willen slapen of samen mee willen trainen. Daarna worden de groepen ingedeeld op basis van leeftijd en niveau.

by Keepersaction

Ja, de jongens en meisjes slapen in aparte kamers en hebben hun eigen wasgelegenheid

by Keepersaction

Er worden per dag tenminste drie maaltijden geserveerd aan de deelnemers. De maaltijden zijn op onze locaties en door topkoks dusdanig professioneel samengesteld dat deze verantwoordt, gevarieerd, volgens lokaal recept, gezond, erg lekker en voedzaam zijn. Ook ligt er elke dag vers fruit, wij wijzen onze deelnemers met nadruk op de voordelen van een goede voeding bij het beoefenen van sport. Met een dieet wordt uiteraard rekening gehouden. Voor de dagkampen, zonder overnachting is een lunch inbegrepen

by Keepersaction

Op elk trainingsskamp wordt minstens 1x per week de sportkleding gewassen. Naar behoefte is het altijd mogelijk om vaker te (sport)kleding te (laten) wassen

by Keepersaction

Scheenbeschermers zijn door de KNVB verplicht gesteld tijdens wedstrijden. Bij het trainen op wedstrijdgerichte acties, verplicht ook Keepersaction het dragen van scheenbeschermers

by Keepersaction

In Nederland zijn wij gewend aan af en toe wat regen. Uit onze ervaring is gebleken dat juist kinderen het bij nat weer hartstikke leuk vinden om te trainen. Lekker door de plassen glijden en bij het vallen kom je zachter neer. Mocht het weer dermate slecht zijn dat het onverantwoord is om buiten te trainen (onweer, harde wind, te koud etc.), dan zorgen wij voor een alternatief programma in de sporthal, het zwembad etc.

by Keepersaction

Voor Oostenrijk:
Ongeveer 10 dagen voor vertrek wordt alle benodigde informatie en dagindeling per e-mail persoonlijk naar je toegestuurd.

Voor Heino:
Je wordt op zondagavond om 19:00 verwacht bij de ingang/parkeerplaats van het Summercamp Heino aan de Schaarshoekweg 1 te Wijhe. Daar staat één van onze trainers je op te wachten om je verder te begeleiden naar onze kamplocatie

Bezoek tijdens de Trainingen:

Op de woensdagmiddag vanaf 15:00 zijn jouw ouders, trainers, vrienden etc. hartelijk welkom op het sportpark van vv Heino om jou super fanatiek bezig te zien met diverse spectaculaire oefeningen!

by Keepersaction

 • 08:15 - opstaan
 • 08:30 - ontbijten, kamer opruimen
 • 10:00 - ochtend training
 • 12:00 - opfrissen, broodmaaltijd & verschillende activiteiten
 • 14:00 - middagtraining
 • 16:00 - opfrissen, lekker uitrusten, tafeltennissen enz.. enz..
 • 18:00 - avondeten
 • 19:00 avondprogramma (Top animatie zoals, Films, Bonte avond, Dart competitie, lol in het zwembad etc..)
 • 21:00 - 21:30 - De jongste kinderen naar bed
 • 22.00 - 22.30 - De oudere kinderen naar bed 
by Keepersaction

Dat overkomt iedereen wel eens... tandpasta, petje tegen de zon, badslippers, enz..enz..Geen punt bij Keepersaction. Vertel het ons en wij doen er al het mogelijke voor, dat wat je vergeten bent, dat wij dat dan voor je beschikbaar hebben. Behalve zakgeld natuurlijk ;-)

by Keepersaction

Iedere Nederlander is verplicht om een basis zorgverzekering af te sluiten, Deze eigen verzekering dekt b.v. ziekenhuis, huisarts en apotheekkosten. Mocht er onverhoopt een blessure ontstaan, dan zorgt Keepersaction ervoor dat de betrokkene ten alle tijden wordt begeleidt naar de juiste zorg.

by Keepersaction

Bij inschrijving kunt u aangeven waarmee wij rekening dienen te houden, uiteraard is discretie hierbij gegarandeerd

by Keepersaction

Wij delen de groepen in op:

Leeftijd, leervermogen, lichamelijke vaardigheden, de groeifase waarin de deelnemer zich bevindt en de ervaring en de belevingswereld van betreffende leeftijdscategorie. De meisjes trainen samen met de jongens maar wanneer de wens bestaat om de meiden bij elkaar in een groep in te delen dan doen wij dat natuurlijk, mits het verschil in leeftijd én niveau van keepen gelijkwaardig is.

by Keepersaction

Tijdens de eerste training kijken wij scherp naar elke deelnemer of die zich in de juiste groep bevindt. Ook luisteren wij goed en vragen wij aan het kind zelf of de groep hem leuk lijkt, want ook wij kunnen ons vergissen. Wij hopen natuurlijk dat de 1e indeling voor de betreffende deelnemer ook direct de juiste is, maar blijkt dat dit verbeterd kan worden, dan zullen wij niet aarzelen om de deelnemer in een meer passende groep in te delen.

by Keepersaction

Heb je een vraag?

Wij bellen je graag even terug!

Volledige naam(*)
Please let us know your name.

Telefoonnummer(*)
Please let us know your telefoonnummer

Jouw vraag(*)
Please let us know your message.

 

Please publish modules in offcanvas position.

Deze website maakt gebruik van cookies om de benodigde functionaliteit van de website te bieden en om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met onze privacybeleid.
Ok