• De Leukste Keepersschool Van Nederland
  • Keepersaction Keeperskampen

De prijs voor de cursus keepersvaardigheden is €160,00* (M.i.v. 1 januari 2019)

Voor het 2e kind uit hetzelfde gezin betaald u €125,00 voor de volledige cursus

*Exclusief €10,00 éénmalige inschrijfkosten voor nieuwe deelnemers

 

Onze insteek is om de prijs voor de cursus welke al sinds de start in 2010 hondervijftig euro is, niet te verhogen indien dit niet echt noodzakelijk is.

Door alle wettelijke verplichtingen en de komende BTW verhoging, ontkomen wij er deze keer niet aan om onze prijs aan te passen.

De cursus bestaat uit 10 super leuke keeperstrainingen van minimaal 75 minuten en je krijgt bij inschrijving van de volle 10 lessen een paar professionele keepershandschoenen (Ter waarde van minimaal € 39,95.) helemaal GRATIS

Ook krijg je een super cool keepershirt van het merk Patrick in bruikleen, hiervoor vragen wij wel een (klein) borgbedrag van € 25,00, welke je uiteraard terug krijgt wanneer je het shirt weer inlevert na de laatste training.

  • De kosten voor een losse training zijn € 17,50
  • Een éénmalige proefles is GRATIS 

Betaling:

Betaald u via bank, overschrijving e.d. dan zien wij uw betaling graag uiterlijk 1 week voor aanvang van de betreffende locatie tegemoet. Wanneer u in twee termijnen wenst te betalen dan graag de 1e termijn ook 1 week voor aanvang voldoen en de 2e betaling uiterlijk voor aanvang van de 6e training. Betaling kan geschieden door overschrijving van het verschuldigde bedrag op bankrekening: NL33RABO0155241850 t.n.v. Keepersaction.

Wanneer u heeft gekozen om contant te betalen dan zien wij uw betaling graag op de introductieavond/ochtend bij het in ontvangst nemen van de kleding e.d. Betaald u graag in twee termijnen dan graag de 1e termijn ook graag op de introductieavond/ochtend en de 2e betaling uiterlijk voor aanvang van de 6e training


Met het insturen van het aanmeldformulier is de inschrijving definitief.

Dat wil zeggen dat er een plaats voor de deelnemer wordt vrijgehouden, eventueel kleding en handschoenen voor de deelnemer besteld zijn en dat u zich heeft verplicht te betalen. (zie alg. voorwaarden)

 

Aanmelden

Please publish modules in offcanvas position.

Deze website maakt gebruik van cookies om de benodigde functionaliteit van de website te bieden en om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met onze privacybeleid.
Ok