• Barvaux Min

KEEPERSKAMP IN DE ARDENNEN

 DROOM JIJ OOK VAN EEN BUITENLANDS AVONTUUR?

 

Ons verblijf:

Alle keepers en de keeperstrainers en overige stafleden overnachten midden in de Ardennen in een prachtig natuurreservaat in het vakantiehuis 'Le Mont-Pelé'  op het park Dennenheuvel, in Bomal. Dit prachtige en zeer moderne verblijf is speciaal voor ons is uitgerust met een moderne keuken, een multifunctionele zaal, een overdekte barbecuehoek en natuurlijk heerlijke moderne bedden, zodat je lekker kunt slapen en goed kunt uitrusten, iets wat een profkeeper natuurlijk ook nodig heeft. Er is sanitair op elke kamer en grote aparte doucheruimtes.
Gite Le Mont Pele2 Durbuy
Gitebivakhuis Le Mont Pele 4
Gitebivakhuis Le Mont Pele 9

Trainingskamp:

Nadat wij met elkaar met de spelersbus naar Barvaux worden gebracht waar onze trainingslocatie is, (een super tof voetbalstadion, welk omringd is door een atletiekbaan) trainen we 2 uur 'sochtends en 2 uur 'smiddags met de nieuwste hulpmiddelen en oefenstof. Dit voetbalstadion heeft een gezellige kantine waar wij ook lekker met elkaar gaan genieten van een heerlijke Lunch. Naast de super gave trainingen van onze beste trainers, waarbij je veel keepersvaardigheden en nieuwe technieken gaat leren en natuurlijk ook flink aan het werk bent gezet, gaan we 'savonds ook alle technieken waar we met elkaar hard aan gewerkt hebben in de filmzaal terug zien. Natuurlijk bespreken wij dit ook met elkaar en gaan we de volgende dag weer aan de slag met de nieuwe tips en technieken welke je van je trainers hebt gekregen.

Durbuy  1
Keepersdag
Barvaux Pitches Night 2661574754
 

Animatie: 

Naast het trainen is de animatie natuurlijk ook prima verzorgd. Immers ontspanning is ook hard nodig om je lichaam wat tot rust te laten komen van alle inspanningen. Wij zorgen voor een super leuk en afwisselend programma waarin je de meest leuke dingen gaat meemaken. Wat dacht je van een super spannende dropping in het donker waarbij je in de busjes naar een geheime locatie wordt gebracht of van De Adventure Walk, een stevige wandeling van ongeveer 5 km waarbij je de omgeving en de prachtige natuur gaat ontdekken. Je loopt als groep door de ruige bossen van de Belgische Ardennen.

De woensdag zullen wij niet in het stadion gaan trainen maar gaan benutten voor een leerzame, spannende en ook sportieve dag in het natuurreservaat met tal van (keepers)activiteiten. Welke? Dat houden wij nog even geheim! Kriebelt het al? Meld je dan aan voor deze super toffe internationale keepersweek

De prijs voor dit mega leuke en zeer professionele keeperskamp is met vertrek vanuit Nederland is € 498,00  - All-inn

U betaald ons wanneer het u goed uitkomt, echter het volledige bedrag dient wel uiterlijk voor 15 juli te zijn voldaan. U kunt er dus zelf voor kiezen om gespreid, b.v. wekelijks/maandelijks een bedrag over te maken. Wij adviseren u een eigen annuleringsverzekering af te sluiten.

bus

Reizen met onze eigen luxe spelersbus, overnachting, eten en drinken, animatie, excursies enz.... is natuurlijk allemaal inbegrepen! 

Vanuit België:

De prijs vanuit België met uw eigen vervoer is € 449,00 - All-inn (overnachting, eten en drinken, animatie, excursies, enz). U gaat direct naar Bomal afreizen en gaat niet met de bus mee vanaf Nederland en ook een mooi Keepersshirt is helemaal gratis. 

Wij hebben plaats voor maximaal 60 keepers voor deze schitterende trainingsstage.

Betalen / Annuleren

Veel gestelde vragen

Hier kun jij je aanmelden

Please publish modules in offcanvas position.

Deze website maakt gebruik van cookies om de benodigde functionaliteit van de website te bieden en om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met onze privacybeleid.
Ok