• Zetten Min

Trainingsstage in de Ardennen

Ons verblijf:

Alle keepers en de keeperstrainers en overige stafleden overnachten midden in de Ardennen in een prachtig natuurreservaat in het vakantiehuis 'Le Mont-Pelé'  op het park Dennenheuvel, in Bomal. Dit prachtige en zeer moderne verblijf is speciaal voor ons is uitgerust met een moderne keuken, een multifunctionele zaal, een overdekte barbecuehoek en natuurlijk heerlijke moderne bedden, zodat je lekker kunt slapen en goed kunt uitrusten, iets wat een profkeeper natuurlijk ook nodig heeft. Er is sanitair op elke kamer en grote aparte doucheruimtes.

Gite Le Mont Pele2 Durbuy
Gitebivakhuis Le Mont Pele 4
Gitebivakhuis Le Mont Pele 9

Trainingskamp:

Nadat wij met elkaar met de spelersbus naar Barvaux worden gebracht waar onze trainingslocatie is, (een super tof voetbalstadion, welk omringd is door een atletiekbaan) trainen we 2 uur 'sochtends en 2 uur 'smiddags met de nieuwste hulpmiddelen en oefenstof op een mooi voetbalveld. Dit voetbalstadion heeft een gezellige kantine waar wij tussen de middag ook lekker met elkaar gaan genieten van een heerlijke Lunch. Naast de super gave trainingen van onze beste trainers, waarbij je veel keepersvaardigheden en nieuwe technieken gaat leren en natuurlijk ook flink aan het werk bent gezet, gaan we 'savonds ook alle technieken waar we met elkaar hard aan gewerkt hebben in de filmzaal terug zien. Natuurlijk bespreken wij dit ook met elkaar en gaan we de volgende dag weer aan de slag met de nieuwe tips en technieken welke je van je trainers hebt gekregen.

Durbuy  1
Keepersdag
Barvaux Min
 

Scouting: 

Tijdens onze trainingsstage is er een scout aanwezig van een Nederlandse profclub die jouw prestaties nauwlettend in het oog houdt en mogelijk wordt je dan zelfs uitgenodigd voor een stageperiode.  Naast het trainen is de animatie natuurlijk ook prima verzorgd. Immers ontspanning is ook hard nodig om je lichaam wat tot rust te laten komen van alle inspanningen. Wij zorgen voor een super leuk en afwisselend programma waarin je de meest leuke dingen gaat meemaken. Zo zullen wij de woensdag niet in het stadion gaan trainen maar gaan benutten voor een leerzame, spannende en ook sportieve dag in het natuurreservaat met tal van activiteiten. Welke? dat houden wij nog even voor onszelf, spannend toch?

Presentje:

kleine bal

Wij vinden het zo tof dat jij ook met ons mee op keeperskamp gaat. Als een kleine attentie schenken wij jou bij aankomst deze mini voetbal.  Door te dribbelen, te trappen en hooghouden met deze mini-voetbal help je je precisie verbeteren en train je je voeten om de bal op de beste plek te raken.

De prijs voor dit mega leuke en zeer professionele keeperskamp is met vertrek vanuit Nederland is € 498,00 All-inn

bus

Reizen met onze eigen luxe spelersbus, overnachting, eten en drinken, animatie, excursies enz.... is natuurlijk allemaal inbegrepen! 

Vanuit België:

De prijs voor onze vrienden uit België is € 449,00 en is All-inn (overnachting, eten en drinken, animatie, excursies, enz). U gaat direct naar Bomal afreizen en gaat niet met de bus mee vanaf Nederland en ook een mooi Keepersshirt is helemaal gratis. 

Wij hebben plaats voor maximaal 60 keepers voor deze schitterende trainingsstage.

Betalen / Annuleren

Meest gestelde vragen

Hier kun jij je aanmelden

Please publish modules in offcanvas position.

Deze website maakt gebruik van cookies om de benodigde functionaliteit van de website te bieden en om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met onze privacybeleid.
Ok