• Banner Oostenrijk  3

Keeperskamp Oostenrijk

FAQs - Keeperskamp Oostenrijk

Hier staan de meest gestelde vragen over deze trainingsstage in Oostenrijk. Mocht uw vraag hier niet bij staan, dan kunt u contact met ons opnemen via nevenstaand formulier.

Ja er zijn altijd kinderen die alleen op keeperskamp willen gaan. De ervaring leert dat keepers elkaar aanvoelen en mede daardoor erg snel vriendschap met elkaar sluiten. Wij kijken bij de indeling van de kamer- en trainingsgroepen of er vriendjes/vriendinnetjes zijn met wie zij graag op een kamer willen slapen of samen mee willen trainen. Daarna worden de groepen ingedeeld op basis van leeftijd en niveau.

Ja, de jongens en meisjes slapen in aparte kamers en hebben hun eigen wasgelegenheid

Er worden per dag tenminste drie maaltijden geserveerd aan de deelnemers. De maaltijden zijn op onze locaties door topkoks dusdanig professioneel samengesteld dat deze verantwoordt, gevarieerd, volgens lokaal recept, gezond, erg lekker en voedzaam zijn. Ook ligt er elke dag vers fruit, wij wijzen onze deelnemers met nadruk op de voordelen van een goede voeding bij het beoefenen van sport. Met een dieet wordt uiteraard rekening gehouden. Voor de dagkampen, zonder overnachting is een lunch inbegrepen.

Ongeveer 10 dagen voor vertrek wordt alle benodigde documenten met informatie en dagindeling per e-mail persoonlijk naar je toegestuurd.

Voor deelnemers uit België geldt dat u een eigen zorgverzekering dient te nemen. Helaas is het in Nederland niet zo  geregeld, dat wanneer uw kind bij een voetbalclub laat spelen, de voetbalclub de verzekering voor haar rekening neemt in geval uw kind onverhoopt een blessure  krijgt.

Iedere Nederlander is verplicht om een basis zorgverzekering af te sluiten. Deze eigen verzekering dekt b.v. ziekenhuis, huisarts en apotheekkosten.

Mocht er onverhoopt een blessure ontstaan, dan zorgt Keepersaction ervoor dat de betrokkene ten alle tijden wordt begeleidt naar de juiste zorg.

Bij inschrijving kunt u aangeven waarmee wij rekening dienen te houden, uiteraard is discretie hierbij gegarandeerd.

Dat overkomt iedereen wel eens... tandpasta, petje tegen de zon, badslippers, enz..enz..Geen punt bij Keepersaction. Vertel het ons en wij doen er al het mogelijke voor, dat wat je vergeten bent, dat wij dat dan voor je beschikbaar hebben. Behalve zakgeld natuurlijk ;-)

Op elk trainingsskamp wordt minstens 1x per week de sportkleding gewassen. Naar behoefte is het altijd mogelijk om vaker te (sport)kleding te (laten) wassen

 

  • 07:30 - 08:15 - opstaan, douchen
  • 08:30 - ontbijten
  • 10:00 - ochtend training
  • 12:00 - opfrissen, broodmaaltijd & verschillende activiteiten
  • 14:00 - middagtraining
  • 16:00 - opfrissen, lekker uitrusten
  • 18:00 - avondeten
  • 19:00 - avondprogramma 
  • 22.00 - 22.30 - Bedtijd 

Uiteraard wijzigd het dagprogramma bij uitstapjes, excursies etc..

Uit onze ervaring is gebleken dat juist kinderen het bij nat weer hartstikke leuk vinden om te trainen. We trainen op een erg mooi kunstgrasveld zodat enkel wat regen geen spelbreker is. Mocht het weer dermate slecht zijn dat het onverantwoord is om buiten te trainen (onweer, harde wind, te koud etc.), dan zorgen wij voor een hartstikke leuk alternatief programma.

Bij hoge temperaturen zorgen wij ervoor dat er steeds genoeg te drinken is en dat we de trainingsintensiteit en duur v/d training aanpassen en gaan we even lekker een duik nemen in het koele bergmeer.

Wij delen in op basis van leeftijd, leervermogen, lichamelijke vaardigheden, de groeifase waarin de deelnemer zich bevindt en de ervaring en de belevingswereld van betreffende leeftijdscategorie. De meisjes trainen samen met de jongens maar wanneer de wens bestaat om de meiden bij elkaar in een groep in te delen dan doen wij dat natuurlijk, mits het verschil in leeftijd én niveau van keepen gelijkwaardig is.

Tijdens de eerste training kijken wij scherp naar elke deelnemer of die zich in de juiste groep bevindt. Ook luisteren wij goed en vragen wij aan het kind zelf of de groep hem leuk lijkt, want ook wij kunnen ons vergissen. Wij hopen natuurlijk dat de 1e indeling voor de betreffende deelnemer ook direct de juiste is, maar blijkt dat dit verbeterd kan worden, dan zullen wij niet aarzelen om de deelnemer in een meer passende groep in te delen.

Scheenbeschermers zijn door de KNVB verplicht gesteld tijdens wedstrijden. Bij het trainen op wedstrijdgerichte acties, verplicht ook Keepersaction het dragen van scheenbeschermers

Heb je een vraag?

Wij bellen je graag even terug!

Please let us know your name.

Please let us know your telefoonnummer

Invalid Input

Please let us know your message.

 

Please publish modules in offcanvas position.

Deze website maakt gebruik van cookies om de benodigde functionaliteit van de website te bieden en om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met onze privacybeleid.