• Training In Brixen Im Thale

 - Wat anderen zeggen -

 

Wij gaan dit jaar voor de 5e keer op rij naar Oostenrijk. Dat er nog steeds jongens en meiden vanaf de 1e keer met ons meegaan, zegt meer dan genoeg over deze keepersattractie. Wij denken dat het meer is dan een "gewoon" keeperskamp. Het gevoel ver van huis te zijn en te trainen en te leven als een prof in de Oostenrijkse Bergen en met alle Tiroler gebruiken kennis te maken, is immers niet voor iedereen weggelegd! Het is een unieke ervaring om met keepers onder elkaar in een spelersbus te reizen en een week lang, dag en nacht met elkaar op te trekken. 

 

Wij zijn enorm trots op alle complimenten die we mochten ontvangen en willen graag wat van deze reactie's met u delen. 

• Bedankt voor de goede zorgen en de trainingen. Nieck heeft zoveel verhalen. Ook bedankt voor de extra aandacht de eerste nachten echt top!

• Hetty en alle trainers en verzorgers bedankt voor de leuke en leerzame week die jullie Melvin hebben bezorgd!!!!

• Ook wij willen iedereen die hieraan heeft meegewerkt bedanken. Mark heeft een topweek gehad. Super georganiseerd. Bedankt Gerrit-Jan en Alinda en natuurlijk Mark

• Het was een geweldig kamp;veel geleerd,keihard getraind,maar ook enorm veel plezier gehad! Bedankt en......tot volgend jaar!!!

• Het was een geweldige week. Veel geleerd, hard gewerkt, veel gezweet. Hartelijk bedankt.

• Jullie zijn geweldige mensen!! Stijn heeft genoten, veel geleerd, is een stuk wijzer geworden en zijn zelfvertrouwen is ook weer gegroeid. En.... Die ' kleine' van is volgend jaar zeker weer van de partij. Dank voor alles.

• Nieck zijn 4de keer. Zie hem nog als kleine man de eerste keer de bus in stappen. Wat verlegen en vond het super spannend maar hij moest en zou gaan. Nu 4 jaar later een stukkie langer en inmiddels schoenmaat 44/45 vindt hij het nog steeds gaaf en wil steeds beter worden. Hij heeft zo veel vertrouwen in deze groep trainers en "moeders Hetty" echt super.

• Simeon had a fantastic time and for sure he already wants to be back next year! Thanks to all for this great experience!

• Hetty en alle trainers en verzorgers bedankt voor de leuke en leerzame week die jullie Melvin hebben bezorgd!!!!

• Hierbij willen wij jullie, en alle andere trainers, nogmaals hartelijk bedanken voor de super trainingsweek in Oostenrijk. Het is fantastisch om te zien hoe jullie álle keepers enthousiast begeleiden met concrete aanwijzingen om beter te worden. Beer heeft er weer van genoten!

• Anne heeft weer een prachtig keeperskamp in Oostenrijk achter de rug, wat een geweldige ervaring voor die jongens en meiden!

• Trainingsweek in Oostenrijk zit er helaas op... Wat een team, wat een sfeer, wat een ervaring!

Onze Mike is mee naar Oostenrijk geweest en heel er heel veel geleerd en het was ook super gezellig!

• Lotte - Wat een top week heb ik gehad in Oostenrijk met keepersaction! Waarin we getraind, gebikkeld, gevallen, gesprongen, gedoken, geschoten, geschreeuwd, gevoetvolleyd, gelopen en niet te vergeten heeeeeel erg veel en hard gelachen heb met een hele leuke groep dames en een fantastische trainster waar ik in een week tijd veel van geleerd heb. Het verblijf was ook top en dan vooral Ton en Carolien die letterlijk alles voor ons gedaan hebben. Volgend jaar ga ik zeker weer mee!!!

De trainingsstage in Oostenrijk wordt mede mogelijk gemaakt door:
bovemij
Dé financieel dienstverlener in de mobiliteitsbranche!

Heb je een vraag?

Wij bellen je graag even terug!

Volledige naam(*)
Please let us know your name.

Telefoonnummer(*)
Please let us know your telefoonnummer

Emailadres(*)
Invalid Input

Jouw vraag(*)
Please let us know your message.

 

Please publish modules in offcanvas position.

Deze website maakt gebruik van cookies om de benodigde functionaliteit van de website te bieden en om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met onze privacybeleid.
Ok