Wintertraining in Zetten

Speciale keeperstrainingen van 6 december t/m 7 februari 2021

 

Doe jij ook mee met een serie van 8 speciale trainingen, waarbij we "out of the box" trainingen zullen gaan aanbieden.

Locatie:  sv Excelsior in Zetten - Direct aan de A15 tussen Nijmegen en Tiel

We zouden Keepersaction niet zijn als we in deze lastige periode niet iets leuks zouden bedenken om deze tijd toch leerzaam maar vooral leuk door te brengen met elkaar. Deze trainingen welke gericht zijn op het keepersvak in de breedste zin, zijn speciaal voor de keeper die wat extras wil toevoegen aan zijn/haar opleiding en mentale vorming.

Natuurlijk zullen we heerlijke keeperstrainingen gaan doen met super leuke oefeningen waar je als keeper echt van kan gaan genieten, maar daarbij gaan we ook kijken, trainingen doen en leren van ander sporten die mooie raakvlakken hebben met datgene wat wij graag doen en sterker in willen worden.


IJSHOCKEY:
Zo zullen er voor jullie uit Duitsland een aantal gerenomeerde IJshockey keepers komen en (natuurlijk coronaproof) op het veld een training verzorgen om je lichaam sterker te maken. Natuurlijk zal hun Topcoach  Alexander Jacobsjullie door deze trainingen heen leiden en uitleg geven over de specifieke details en de raakvlakken met de voetbalkeeper.

WATERPOLO:  Wat dachten jullie er van om ook eens te gaan ervaren hoe het is om een keeper te zijn bij het waterpolo? Hiervoor gaan we met elkaar naar een binnenzwembad en gaan we een training krijgen van topcoaches en natuurlijk zal er ook een waterpolo  doelman bij zijn om dingen voor te doen en jullie te helpen en van tips en tricks te voorzien. De relatie met voetbal keeper?? Wat dacht je van reactie en explosiviteit!

LICHAAMSBEHEERSING:  We hebben een compleet ingerichte turnhal voor jullie afgehuurd en een turntrainer gaat jullie lesgeven in het ontwikkelen van je souplesse en je lenigheid. Ook zal er een beroep op je coördinatievermogen gedaan worden. Waar hier de raakvlakken liggen met het keepen is het voetbal hoeven we niet te vertellen. Dat is wel duidelijk toch!

VOETENWERK:  Aan het verbeteren van je voetenwerk en conditie hebben we uiteraard ook gedacht. Special voor jullie hebben we een bokstrainer uitgenodigd die ons gaat helpen supersnel van positie te kunnen veranderen en tijdig weer stil te staan om een actie te kunnen gaan uitvoeren.

SAMEN MET JE OUDERS:  En wat verder hartstikke leuk is......... we gaan samen met jullie ouders een echte bootcamptraining doen in het bos. Machtig om ook eens je ouders te laten ervaren hoe fit je bent en ze te helpen hun spieren te activeren en het immuunsysteem te versterken zodat jullie fit en gezond het voorjaar in kunnen gaan.